Svet

6 Januara, 2021 13:00

Darka PROZIVALI što se veseli nakon OČEVE SMRTI! Pevač žestoko ODGOVORIO!

Darko Lazić se nakon očeve smrti vrlo brzo vratio uobičajenom načinu života – snima emisije, igra se sa sinom, peva, što su mu pojedini zamerili, međutim on za njih ima oštar odgovor.

Darko žestoko odgovorio hejterima!

Nije mi lako, ali moram da budem jak, najjači zbog drugih. Ako ja padnem, svi smo pali. Pokušavam da se izdignem iz ove situacije, da bude kao što je nekad bilo, zato se i smejem i družim. Vidim da me po društvenim mrežama pljuju, pitaju se zašto kačim fotografije gde se smejem, a imao sam smrtni slučaj. Ko ste vi da mi pametujete? Ja žalim, ne žalite vi. Ja najbolje znam kako mi je! Estradna sam ličnost, moram zbog posla da se smejem i da pevam. Kad sam sam meni je teško, ali ja to pred drugima ne pokazujem – rekao je pevač za Objektiv.rs i dodao:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Teško mi pada što praznike provodim bez oca, ali šta da se radi, život ide dalje. Neće biti isto bez njega za Božić, on je bio glava kuće, svi smo porodično slavili… Ove godine obeležićemo Božić bez muzike, ispoštovaćemo sve običaje, kao i do sada – zaključio je  Darko.

FOTO: RAJKO RISTIĆ