Star

20 Januara, 2021 21:00

Darko i Ana OPET U SVAĐI! Marina na stani Sevićeve!

Darko Lazić opet je u zategnutim odnosima sa Anom Sević. Oni su pre dva meseca spustili loptu, ali su se opet pokačili oko ćerke Lorene.

Marina na Aninoj strani!

Ana mnogo vodi računa zbog korone, i ona i Daniel od kada su dobili ćerku Senu bukvalno ne idu nigde, niti im ko dolazi, jer ne žele da rizikuju. Zato ni Lorenu nije pustila na Kopaonik sa Darkom, objasnila mu je da je to jedini razlog. Smatrala je da tamo na planini ima dosta ljudi i da je rizično da vodi i ćerku. Darko joj je tada rekao da je razume i da će Lorenu voditi negde kada se situacija oko korone stiša, ali je nastao novi problem – objašnjava izvor Stara i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

Kad se vratio sa Kopa, Darko je zvao Anu da je pita da li može Lorenu da vodi u Brestač na nekoliko dana. Tada mu je bivša supruga rekla da neće Lorenu puštati nigde dok beba ne napuni 40 dana kako bi joj ojačao imunitet, i da su i ona i Daniel pri toj odluci da se ni sa kim ne viđaju i ne idu nigde. Darka je to naljutilo, rekao je Ani kako oni imaju Alekseja koji je takođe mali i da se zato paze svi u kući i da Lorena neće ići nigde, nego će biti sa njima. Ana mu je opet objasnila da Aleksej nije beba i da sačeka još samo nekoliko dana, pa će moći da uzme Lorenu, ali on nije hteo više da je sluša. Bio je malo grublji i čak je spustio i slušalicu – priča nam izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

-Marina mu je održala bukvicu nakon toga i rekla je da podržava Anu i da je kao majka potpuno razume. Objasnila mu je da je normalno što se Ana tako ponaša, da je u pravu što ne želi da bebu izlaže opasnosti. Čak mu je dodala da je ružno da bude grub prema ženi koja se pre mesec dana porodila, jer je osetljivija nego inače. Darko je na kraju poslušao Marinu i poslao poruku izvinjenja Ani – završava izvor Stara.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ