Scandal

20 Januara, 2021 14:58

Darko je bio PROTIV očeve OPERACIJE! Evo šta mu je PROMENILO mišljenje!

Otac Darka Lazića, Milan Lazić preminuo je nakon se iskomplikovala operacija smanjivanja želuca kojoj se podvrgao, kao i njegov sin nekoliko meseci ranije. Pevač je sada prvi put pred kamerama, progovorio o tragičnom gubitku i otkrio da je on bio protiv toga da se Milan operiše.

Darko bio protiv Milanove operacije?

Ja sam bio protiv toga da se moj otac operiše. Bio je jako gojazan, video je od mene da sam smršao, napadao me je mesecima da se operiše. Rekao sam mu: ‘Ćale ti imaš 51 godinu imao si moždani udar, to ipak nije naivna operacija’. On mi je govorio mogu ja to, mogu ja to, napadao me je i na kraju sam došao u situaciju da on meni kaže: ‘Tebi je žao da platiš ocu da se operiše’. Ja tu nisam imao šta da mu kažem, osim izvoli na svoju odgovornost. Hteo je samo sebi bolje, ali je nažalost ispalo ovako – rekao je Darko u emisiji „Šok tok“.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Darko se nakon očeve smrti vratio uobičajnom načinu života, što su mu mnogi zamerili, a evo kako pevač reaguje na takve prozivke.

Umro mi je otac, niko ne može da ga žali više nego ja, nego ljudi sebi daju za pravo da komentarišu: ‘Nisi oca prežalio već se slikaš, smeješ’… Šta treba da plačem svaki dan? Ja svojim osmehom ili plakanjem ne mogu da ga vratim? Tako da više ne obraćam pažnju na to – zaključio je pevač.

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ