Star

12 Septembra, 2020 16:00

Darko JURIO „Ženu od Sultana”! Opet joj ŠALJE PORUKE!

Tijana Milentijević poznatija kao „Žena od Sultana” mnogim muškarcima je pomutila razum svojim izgledom i zanosnim oblinama.

Darko je zapazio na jednoj svadbi

Kako piše novi STAR, pre nego što je snimila pomenuti hit, pevačica je radila mnoga veselja. Kako saznajemo, baš na jednoj svadbi na kojoj je pevala, zapazio je i Darko Lazić koji je izgubio glavu za kolginicom.

„Darko i Tijana su pre dve godine zajedno pevali na jednoj svadbi… Iako je znao za nju, dugo je nije video i nije imao pojma da je ona izrasla u prelepu devojku. Opčinjen je bio od prve sekunde kada je ugledao. On je tada tek nekoliko meseci bio u vezi sa sadašnjom verenicom Marinom. Tokom te proslave, Darko se konstantno motao oko Tijane, udeljivao joj komplimente i nijedne sekunde nije krio koliko mu se dopala! Od jednog muzičara je uzeo i Tijanin broj i danima nakon toga joj pisao. Tijana mu je odgovarala na poruke, ali kada je videla u kom pravcu sve to vodi, samo je prestala da mu piše, započinje naš izvor i dodaje:

Darko nije odustao od Tijane!

„Ipak, Dare nije imao mira, nagovarao je menadžere da im ugovarju zajedničke tezge, čak je bio spreman na to da nađe pesmu i Tijani ponudi duet, s obzirom da nije bila tada afirmisana pevačica, smatrao je da bi joj to pomoglo. Ma, glavu je izgubio za njom. Nije odustajao uopšte od nje!”, priča za STAR izvor blizak Laziću i dodaje:
„Sve je to trajalo oko tri meseca, a onda je, nažalost, Darko doživeo nesreću. Marina mu se tada baš posvetila, u tom momentu je saznao da će postati i otac i odustao je od ideje da osvoji Tijanu. Ali, nedavno kada je Tijana objavila spot i pesmu ‘Žena od Sultana’ Darku su opet proradili žmarci. Znam da joj je samo pustio poruku gde joj je čestitao na hitu i ona mu se zahvalila, ali ovog puta nije prelazio granice!

AUTOR: SANJA ARSIĆ / STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ / STAR