Svet

25 Aprila, 2022 13:00

Darko Lazić kritično: Stanje mu se pogoršalo, mora ponovo na operaciju

Darko Lazić dugo je odlagao intervenciju na ramenu koje je posle saobraćajne nesreće loše sraslo, ali četiri godine kasnije, stanje se toliko pogoršalo da je operacija neizbežna.

Pročitajte: Darko Lazić na mukama! Barbara Bobak ne može sa svekrvom, nabrojala šta joj sve smeta u Brestaču!
Leđa i levo rame su mi pravili problem, ali u odnosu na sve ostalo, to mi je najmanje smetalo. Polako sam se oporavljao, sve ide nabolje, ali sad kad sam počeo da treniram, vidim da ruku ne mogu uopšte da podignem kako bi trebalo, boli me jako. Nešto tu očigledno nije sraslo kako treba pa su mi doktori rekli da moramo da uradimo detaljan pregled, ali kako stvari stoje opet ću na operaciju – kaže Darko i nastavlja:

Rajko Ristić

Darko Lazić u strahu

Prošle nedelje sam uspeo malo da potrčim, na onoj traci. Imam ogroman strah, da ne padnem, da se opet ne povredim. Lepo su mi doktori rekli da ću se u svemu učiti kao malo dete, malo po malo. Hodanje, trčanje, pomeranje ruku, nogu… Ovo ostalo savladavam nekako, ali me iskreno brine ta ruka. Do sada smo sređivali urgentne povrede, one najkritičnije, ali sad su na red došle i ove koje dugo tinjaju, ali sam ih nekako trpeo. Nadam se da će sve biti kako treba, ja sam optimista, jer da nisam davno bih skrenu i poludeo – kaže Darko, a Barabara je uz njega i hrabri ga da u svemu sluša lekare.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ