Svet

1 Novembra, 2020 19:00

Darko Lazić OSTAVLJA Marinu! PUK’O MU FILM nakon što ga je PONIZILA!

Darko Lazić nedavno se požalio javnosti kako njegova verenica Marina Gagić mnoge stvari radi nepromišljeno i istitreno, a to pravdao njenom mladošću. Ipak, Darko je javno iskritikovao nevenčanu suprugu što njihove bračne probleme pokušava da reši putem društvenih mreža i tako ih oboje bruka.

Nije muškarac?!?

“Darko nije mnogo aktivan na društvenim mrežama, ne prati sve što njegova žena kači, ali jave mu. Kada je čuo da nakon svake njihove svađe ona briše sve fotografije i uspomene koje su napravili, kači statuse u kojima ga proziva ili se žali svim prijateljima kako je on nikakav muž, uvredio se i rešio da ozbiljno porazgovara sa njom. Nakon poruke koju je Marina okačila: ‘Muškarac koji ne provodi vreme sa svojom porodicom nije muškarac’, svi su ga zvali i pitali šta se desilo opet. Naravno da je svima jasno da se odnosilo na njega, što je Darku baš zasmetalo jer se u istom trenutku i Ana Sević obrušila na njega„, priča za SVET izvor blizak porodici Lazić i nastavlja:

Bilo joj lakše dok je bio debeo?

On je pokušao da objasni Marini da je on javna ličnost, da od od svog posla hrani porodicu, da ne može od njega da očekuje da bude po ceo dan kući i gleda filmove sa njom., Ali, ona stalno pravi scene, ljumoboriše, govori mu da su svi drugi bitniji od nje i deteta i da za njih nikada nema vremena. Njemu je više preko glave svađa,  rekao joj je da ako ne može da prihvati njegov način života i zavoli ga takvog kakav jeste da izađe iz kuće i lepo se rastanu kao ljudi. Naravno, Darko bi i njoj i sinu sve obezbedio, ne bi je izbacio na ulicu, ali smatra da je život u kojem mu stalno nešto prebacuje mučenje za oboje. Marina je još mlada, mnogo je ljubomorna, pogotovu od kada je Darko smršao i odlično izgleda, devojke se za njega lepe kao lude, a to nju dodatno nervira. Nekada joj se čini da joj je bilo mnogo lakše dok je bio debeo”, završava izvor blizak porodici Lazić.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: RAJKO RISTIC/SVET