Darko lazić priveden
Svet

April 27, 2022 17:11

By

Da li za njegovo ponašanje postoji opravdanje? Prva izjava Lazića nakon divljanja na auto-putu i pozitivnog testa na narkotike

Darko Lazić priveden je danas nakon brze vožnje nakon čega mu je urađen i alkotest

Pevač Darko Lazić prebačen je iz policijske stanice na Novom Beogradu, kod sudije za prekršaje, nakon što su ga rano jutros policajci priveli zbog prebrze vožnje i pozitivnog alko teksta.

Pročitajte: Priveden Darko Lazić: Pijan, bez vozačke dozvole, u sumnjivom društvu. Evo šta kaže njegova majka

Foto: Bojan Vuković

Darko Lazić priveden a evo šta jke na sve ovo rekao poznati pevač

Darko se nalazi kod sudije za prekršaje, a u svojoj izjavi za domaće medije kaže kako nije konzumirao nedozvoljene supstance, već da je samo bio u alkoholisanom stanju, kada ga je zaustavio presretač.

Malo sam popio i vozio malo brže, ništa nisam imao u sebi. Darko je uvek sve najgore, drogiran i sve ostalo – rekao je Darko Lazić za “Kurir”.

U pritvoru je bilo sve najnormalnije. Prekršio sam u saobraćaju – pričao je Lazić.

Pročitajte: Oglasila se majka Darka Lazića: Neka ga iza rešetaka

darko lazić

Rajko Ristić

Darko Lazić priveden a njegova majka saznala sve tek rano jutros

Prema informacijama, Darko Lazić je priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat. On je podvrtgnut i droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je navodno pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu. Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine, prenosili su mediji. On će u toku dana biti priveden kod dežurnog tužioca nakon čega će doneti odluku da li će mu se pritvor produžiti.

Ovim povodom se oglasila ranije jutros i njegova majka koja nije bila upućena u to da je njen sin privede. Ona, kako ističe, nije znala ni da su Barbara i Darko, navodno raskinuli…

Pročitajte: Darko Lazić kritično: Stanje mu se pogoršalo, mora ponovo na operaciju

BOJAN VUKOVIĆ

– Ništa ne mogu da kažem dok se ne čujem sa Darkom. Ja sam od novinara čula da je uhapšen. Kao majka, naravno da sam jako zabrinuta. Znala sam da je nastavio da pije po malo, ali nisam znala da konzumira drogu, ako je to što se piše istina. Meni je Darko rekao da ima vozačku dozvolu, ne znam zašto bi mene lagao, nemojte me držati za reč ali mislim da nije naša dozvola u pitanju nego iz inostranstva. Ako je tako kao što se piše, neka ga malo tamo da se otrezni. Ako je kriv bolje što se desilo ovako bez posledica.

– Nisam znala da su on i Barbara raskinuli i to sada čujem od vas. Pa ne znam, žao mi je, ali opet bolje sada da se to dogodi ako ne ide nego kasnije kada dođu deca. Ne bih volela da dobiju dete pa da ono opet odrasta u porodici bez oba roditelja – rekla je za “Kurir” majka Darka Lazića.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic

FOTO: Rajko Rsitić / Bojan Vuković