Darko_Lazic Barbara_Bobak
Star

29 јануара, 2022 16:00

Darko Lazić REŠIO: „Pravim Barbari bebu! Briga me ako se ona ne sviđa mojima!”

Nakon što su Barbara Bobak i Darko Lazić javno priznali da su se verili u Las Vegasu, njegova majka Branka je otvoreno rekla da smatra da ne treba da žure, te da moraju još da se zbliže i upoznaju! To je pevača baš povredilo i uvredilo, pa je strogo zabranio majci da bilo šta zucne za medije!

Darko Lazić REŠIO!

Barbara nije devojka koja voli onu romatiku, kule, gradove, prosidbe na kolenima i slično. Da sam tako nešto organizovao, samo bi se nasmejala i pobegla. Nju samo neke najčudnije stvari mogu da oduševe. Zato sam kada smo šetali jednim tržnim centrom predložio da uđemo u zlataru da vidimo šta ima. Tada sam joj samo rekao da bira. I to je bilo to. Svadba će biti u maju ili junu, a potrajaće nekoliko dana, jer će prvo biti kulturica u sali, a onda pod šatorom – rekao je Darko i dodao da ga ne zanima šta njegova mama o svemu tome misli:

Darko_Lazic Barbara_Bobak

Bojan Vuković

Mene zabole dupe kome se Barbara dopada. Meni se dopada najviše na svetu. Mogu ja da se ne dopadam njenima ili ona mojima, zabole me dupe. Ja živim s njom, ja je ženim, ja sa njom ležem i budim se. Kome se sviđa, sviđa se, kome se ne sviđa, ćao i prijatno. Šta ja imam kome da polažem račune?! Zar se ne vidi koliko ja uživam, zar se ne vidi osmeh na mom licu i pozitivna energija, Konačno sam srećan i uživam u životu. Imam 30 godina, dosta mi je više svih sranja, pravim Barbari bebu, kraj priče – rekao je Darko, pa je Branka spustila loptu:

Branka LAzic

Rajko Ristić

Ako je Darko srećan i ja sam. Najzad je došlo vreme da i on bude srećan, a ne da se piše kako je ovakav i onakav. Mislim da je još rano za još jedno unuče, ali ako se desi, Bože moj, dece nikad dosta. Barbara i ja se lepo slažemo, a i njeni su prihvatili Darka, što mi je jako važno – izvadila se Branka nakon što je sin naribao.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ