Treća sreća? Barbara trudna
Scandal

January 16, 2022 18:00

By

Darko Lazić tukao Barbaru?! Muzičar čuo vrisku i dreku iz njihove sobe!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, Darko Lazić i njegova devojka Barbara Bobak navodno su imali još jedan okršaj!

Darko Lazić tukao Barbaru?!

Naime, prema rečima muzičara koji su se našli u istom hotelu gde i ovaj pevački par, iz njihove sobe se jedne noći, navodno, čula jeziva dreka, pa su posumnjali da se tuku!

Ti muzičari su jutro posle toga pričali kako se iz Darkove sobe čula dreka i lomljava. Navodno je Barbara jecala: Pusti me! Ostavi me – prepričava naš izvor i dodaje:

Barbara Bobak

Ivan Vučićević

Hteli su da im ulete u sobu da ih smire jer su se, navodno, uplašili da Darko bije Barbaru, ali se onda jedan od njih pobunio i rekao: Ma gde da on bije nju, pa kad bi je samo pipnuo, ona bi mu pokazala! Ne da ona na sebe, nemoj da se mi mešamo, pustite ih – objašnjava nam izvor i dodaje:

Moguće je da je to sve i izmišljena priča da bi se njima dvoma napakostilo. Mnogo svima smetaju i Darko i Barbara, posebno muzičarima jer kad su zajedno na tezgama, zarađuju ogromne cifre. Umeju i po 15.000 evra za noć da uzmu, odišu nekom ludom energijom kada pevaju zajedno i onda ne čudi što su mnogima trn u oku. A ko zna, moguće i da je bila neka svađa, pa su oboje vikali. Tako temperamentni umeju da se zakače, međutim, brzo se i pomire – završava naš izvor.

FOTO: RAJKO RISTIĆ