darko lazić
Svet

30 Avgusta, 2021 21:00

Darko ostavio sina BEZ DINARA! Ne pita imaju li da JEDU!

Marina Gagić, nakon raskida sa Darkom Lazićem, sama brine o njihovom dvogodišnjem sinu Alekseju iako pevač obećava da će detetu obezbediti sve što mu je potrebno.

Darko ostavio sina bez dinara!

Marina se snalazi kako zna, pa sada kači reklame za nastupe Darkovih kolega na svoj Instagram profil u zamenu za novac, dok on raskalašno živi sa svojom novom devojkom Barbarom Bobak.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Darko ne misli šta njegova deca jedu, oblače, on ih vidi kad stigne, Alekseju kupi nešto, ali kao da nije svestan šta znači podizanje deteta. Ne razmišlja o tome da Marina nema posao i da je svoje školovanje zapostavila kada je ostala u drugom stanju da bi njemu rodila dete. On se maksimalno oslonio na njenu porodicu, koja snosi sve troškove oko deteta, kao da oca nema. Marina osim što je počela da zarađuje kao promoterka, želi da se posveti svom Instagram nalogu i oproba se kao blogerka, trudi se, muči jadna, a mora da obezbedi sve detetu jer ne želi da se oslanja na roditelje – kaže za Svet dobro obavešten izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Gagic Marina (@gagic_marina)

PROČITAJTE: Marina Gagić donela konačnu ODLUKU! Darko Lazić i ja idemo na SUD!

Gagićeva je zbog neispoštovanog dogovora sa Darkom oko izdržavanja deteta najavila tužbu.

Darku ću uvek dati sina, nikada mu neću braniti da ga viđa, ali ne mogu da ga zovem i da mu kažem da dođe da vidi dete. I da, ići ćemo na sud, ne možemo da se dogovorimo. Kad god se s Darkom nešto dogovorim, to ne bude tako. Ovako, sud će lepo da preseče i tako će biti – priznala je Marina, ali sudski proces još nije završen, pa je sav teret na njoj.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial)

I Ana Sević, s kojom Darko ima ćerku Lorenu, tužila ga je za neisplaćene alimentacije u iznosu od skoro dva miliona dinara

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: KATARINA BOGAVAC

FOTO: GAJA