Star

13 Aprila, 2021 22:00

Darkova majka OČAJNA! „Ana mu SMEŠTA zatvor! Tako mu se SVETI!”

Policija traga za Darkom Lazićem zbog automobila koji je imao lažne tablice, a koji se vodi na njegovu bivšu suprugu Anu Sević koja je prošle nedelje saslušana u policiji i koja je rekla da sa tim kolima nema veze i da je celu proceduru oko tablica trebao da reši njen bivši muž. Zabuna oko automobila i tablica nastala je kada su policajci sa Zvezdare još u novembru prošle godine u rutinskoj kontroli proverili mercedes, koji je bio parkiran na ulici, piše STAR.

Policija traga za Darkom zbog auta sa lažnim tablicama!

Kako u tom trenutku u vozilu nije bilo vozača, službenici su proverom tablica utvrdili da one ne pripadaju tom autu i utvrdili da se vozilo vodi na Anu zbog čega je tek sad saslušana jer je u novembru bila pred porođaj. Kako saznajemo, pevač se ne odaziva policijskom pozivu, a njegova majka Branka za celu situaciju krivi bivšu snaju.

Policija je dolazila u Brestač, međutim tamo nisu našli Darka. Išli su čak i kod Marininih roditelja u Pećince ali ga nije bilo ni tamo. Sigurno da će se on odazvati pozivu, ali je sada u kući pravi haos. Branka je mnogo besna, nije prijatno da im policija dolazi na kapiju, još ona žena se i dalje ne oporavlja od gubitka muža i samo joj ovo fali. Ona je u šoku da je Ana sve prebacila na Darka, a taj auto je on njoj nakon venčanja poklonio. Što ona nije rešila te papire oko kola, kako je ona to tek tako prebacila na Darka, ako se auto vodi na nju. Što ga nije povukla za rukav i rekla još tad kad su se razvodili da idu i da reše tu zavrzlamu. Smešta mu zatvor, sveti mu se, a ne znam što. Malo nam je muka, pa nam i to treba! Bila je baš ljuta Branka, čak je rekla da će lično zvati Anu, jer neće da joj više ćuti – priča za STAR komšinica iz Brestača i odaje:

Branka i Marina su rekle Darku da se što pre javi policiji i da završi sa tim. U šoku su obe, a Branka je baš razočarana u Anu. Smatra da je bar nakon što je dala izjavu u policiji trebala da okrene Darka i objasni mu sve, a ne da ga ovako juri policija kao da je kriminalac – završava izvor STARA.

AUTOR: SANJA ARSIĆ/STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ/STAR