Svet

8 Januara, 2021 18:00

Daša sve OPROSTILA Ani!

Mrkina zakonita žena Dragana praznike provodi u hotelu „Slavija“, gde živi, a da joj ništa ne zafali, brine Ana Bekuta, koja je donela i poklone.

Sve oprostila Ani

Daša je sve oprostila Ani, zapravo Bekuta nije kriva za raspad njenog braka, to se desilo mnogo pre nje, ali Daša je bila ljuta što je Mrka javno priznao svoju vezu s pevačicom. Međutim, vremenom su se zbližile, Ana je poseti, donese šta treba, naročito sada u vreme epidemije kad Mrka baš i ne sme mnogo da se kreće. Zapravo, Bekuta je na sebe preuzela nabavku, snabdevanje i brigu i o svom izabraniku i o njegovoj supruzi. Daši je u hotelu lepo, u centru grada je i ima sve. Ona i Mrka su 40 godina proveli zajedno i, posle emotivnog razlaza koji se desio pre 25 godina, ostali su da žive zajedno kao prijatelji. Poštuju se, normalno komuniciraju, a pošto su bez dece, o njoj nema ko drugi da se brine. Ani to ne smeta, jer je ostvarena i pametna žena – kaže izvor blizak pevačici.

Mediji gladni senzacije bi voleli da me vide kako se, ne daj bože, čupam sa Dašom, ali mi smo samosvesne žene i dame, tako da ništa od toga. Poštovanje je uzajamno i ja sam ispunjena kad učinim neko dobro delo i mogu da joj pomognem. Ja poštujem njegovu prošlost, kao i on moju – rekla je Ana u jednom intervjuu.

AUTOR: KATARINA BOGAVAC/SVET

FOTO: IVAN VUČIĆEVIĆ