David Ćurčić komentariše poznate dame
Svet

September 28, 2022 19:30

By

Modni komentator David ni ovoga puta nije štedeo dame: Anastasija, kakav je to nos? (foto)

David Ćurčić komentariše poznate dame, ni ovoga puta ih nije štedeo 

Modni komentator David Ćurčić isprozivao Ivu Štrljić

Modne kombinacije koje su Davidu ovog puta privukle najviše pažnje jesu Ive Štrljić, Anastasije Ražnatović, Danijele Dimitrovske, Bojane Ristivojević i Ane Stanić. Za koju je poznatu damu je rekao da ga nije potpuno oduševila pogledajte u nastavku a za koju da je pogodak večeri, saznajte u nastavku…

 

Pročitajte: Modni komentator David ni ovoga puta nije štedeo pevačice – Hurricane izgledaju kao lutke iz kineskog tržnog centra (foto)

Modni komentator David Ćurčić

Foto: Instagram

Iva Štrljić

Najveća greška i promašaj je kada dama za crveni tepih obuče crvenu haljinu. Pritom, ova Ivina haljina izgleda kao najjeftiniji kostim za Novu godinu, na sve to napravila je kombinacija crvene i crne… Zgranut sam.

PročitajteModni komentator David ni ovoga puta nije štedeo pevačice – Saznajte koja ga je najviše oduševila a koja razočarala pojavljivanjem (foto)

Anastasija Ražnatović

Anastasija nas je ovom modnom kombinacijom vratila u vreme pre estetskih intervencija. Možda je to efekat frizure i šminke, a i svetlost tako pada da joj nos izgleda kao kada je bila mlađa. Elem, haljina je užasna… Ovo ni Viki Miljković ne bi obukla. Ništa ovde ne valja.

Pročitajte: Zbog života na dve adrese sve se promenilo, više ne liči na sebe – Ovako sada izgleda Anastasija Ražnatović (foto)

Danijela Dimitrovska

Zanima me da li je možda dresscode bio na temu šabačkog vašara? Frizura je odlična, Danijela super izgleda, a sve ostalo je smuti, pa prospi. Ove disco kugla haljine su dosadne.

Pročitajte: Diktira modne trendove – Danijela Dimitrovska pokazala pet efektnih kombinacija za večernji izlazak (video)

Bojana Ristivojević

Sa Šabačkog vašara prešli smo u zbornicu pred početak nove školske godine. Bojana bolje izgleda u jutarnjem programu nego na večernjim gradskim dešavanjima. Ovo je veliko ništa i previše ozbiljno. Volim odela, ali ovo mi je totalno “dosadna nastavnica” fazon.

Pročitajte: Bojana Ristivojević PROMENILA lični opis

 

Ana Stanić

Najbolja kombinacija za danas. Ili da ipak kažem najbezbolnija? Korektno, urbano, ali ja bih ipak nešto promenio – dodao bih možda nešto nakita i malo jaču šminku… Sve ostalo je, kako bih rekao, fino.

Pročitajte: Ana Stanić nije mogla sama da se izbori sa problemom – Zbog OVOGA ide na PSIHOTERAPIJE (VIDEO)

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / ATA images