David Dragojević sa porodicom
Svet

10 Jula, 2022 22:44

Njegovu pobedu očekuje Srbija: David Dragojević emotivno o bratovom učešću. On nije žrtva, on je živeo život (video)

David Dragojević sa porodicom došao je da podrži brata Dejana Dragojevića

Na dugoočekivano finale stigao je i David Dragojević s majkom Biljanom kako bi Dejanu pružili podršku. Ovom prilikom, David je prokomentarisao bratovo učešće istakavši da njegovu pobedu ne očekuje samo on već cela Srbija i region:

Pročitajte: ZADRUGA – Dejan Dragojević ponovo u problemima. Potukao se s Mensurom – Otac više ne želi da ga gleda

david dragojević

Instagram printscreen

Njegovu pobedu ne očekujem samo ja već Srbija, Hrvatska, Makedonija, Crna Gora, Bosna. Dejan nije bio žrtva, on je živeo život dole. Šta je sve tamo izdržao, svaka mu čast. 

Na pitanje o tome da li je imao taktiku, David je rekao da je to „izlizana priča.  Ipak, o tome da li je Aleksandra Nikolić dobrodošla u njihovu kuću kao snaja, imao je i te kako jasno mišljenje. Poslušajte u prilogu pred vama:

Pročitajte: BRAĆA U SVAĐI I U SUZMA –  David i Dejan ne razgovaraju

 

Podsetimo se, u trci za glavnu nagradu ostalo je 16 superfinalista i to Aleksandra Nikolić, Anđela Đuričić, Dejan Dragojević , Dalila Dragojević, Jovana Tomić Matora, Miki Đuričić, Sandra Rešić, Mensur Ajdarpašić, Milica Veselinović, MC Aleks, Nikola Grujić, Lazar Čolić Zola, Anđelo Ranković, Filip Car, Lepi Mića i Stefan Karić, a neko od njih će na kraju večeri biti proglašen pobednikom četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Rajko Ristić