Krstan Ražnatović
Svet

4 октобра, 2022 16:45

Žena je milion, ali majka je samo jedna: Ovako je Veljko Ražnatović rasplakao Cecu (video)

Deca Cece Ražnatović pod lupom su medija od samog rođenja, pa bi se moglo reći da su odrastali pred kamerama.

I za sve ove godine javnost je imala priliku da gleda kako se Anastasija i Veljko pretvaraju u ljude na koje je Ceca danas izuzetno ponosna.

Pročitajte: Veljko napustio Bogdanu i iznajmio stan samo za sebe – Ceca donela odluku zbog razlaza sina i snaje 

A, koliko su ponosni i oni na nju moglo se videti iz svake njihove izjave ili intervjua u kojem su govorili o majci, kao i komplimenata koje joj ostavljaju ispod fotografija koje objave na Instagramu.

Jedan od Veljkovih komentara koji je napisao ispod Cecine fotke je i „Mnogo si pepana“, što je veoma raznežilo pevačicine pratioce. A da je srećna što joj je sin odrastao u normalnog, zrelog i emotivnog muškarca, folk diva je istakla u jednom od svojih intervjua.

Pročitajte: Cecina bolest postala vidljiva na slikama – Evo šta se dešava sa pevačicom, teška borba je neminovna (foto) 

Ata images

Moja deca su rasla bez oca. Ja sam im bila i otac i majka. Lakše mi je bilo da odgajam devojčicu. Ja ću joj biti model, ali kada je dečak u pitanju, bitno je da ne napravim kmezavog muškarca. Odrastao je sa ženama. Govorila sam mu: ‘Ljubavi, nije sramota plakati. Suze za to i služe. Bolje da plačeš i izbaciš sav taj bes, nego da budeš isfrustriran’. I muško i žensko treba da pokažu emociju. I, šta mu fali sada? Postao je normalan mladić, zdrav je i emotivno zreo – ispričala je Ceca jednom prilikom.

Pročitajte: Ceca je sa sinom imala velike probleme – Izlazio je, pio, menjao devojke – Ovo je istina o životu Veljka Ražnatovića 

Instagram

A, kolika je ljubav između Cece i njene dece može se videti u videu koji je osvanuo na Veljkovom fan profilu, u kome je sažet skoro ceo život porodice Ražnatović.

A, kako izvor blizak Ceci tvrdi, pevačica se rasplakala dok je gledala kadrove prepune ljubavi.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: INSTAGRAM