deca jelisavete orašanin
IZNENAĐUJUĆE

16 Juna, 2022 12:05

Jelisaveta, šta to radiš? Fotografija otkrila kako se glumica ophodi prema svojoj deci (foto)

Deca Jelisavete Orašanin su mažena i pažena a glumica požrtvovana i divna majka

Otakako su došli na svet deca Jelisavete Orašanin, Bogdan i Petra centar su sveta glumice. Kako bi njeni naslednici odrasli u skladnoj porodici uz oca i majku dramska umetnica se privremeno odrekla svoje karijere i u stopu prati supruga Miloša Teodosića svuda po svetu.

Pročitajte: Jelisaveta Orašanin oduševila pratioce na Instagramu savršeno izvajanom figurom

Deca Jelisavete Orašanin rastu u velikoj ljubavi 

Košarkaš i glumica prvo su zajedno boravili u Americi, a sada su već nekoliko godina u Italiji, gde čuveni Teo niže uspehe. Tek povremeno zbog izuzetno važnog i neodložnog poslovnog projekta ona dolazi u Beograd, ali nikada bez naslednika, što u velikoj meri govori o tome da je požrtvovana i predana majka, piše „STORY.“

Pročitajte: Najlepše je u majčinom zagrljaju – Jelisaveta Orašanin predstavila sina, isti je tata Miloš

Foto; Instagram Screenshot

Dobra prijateljica glumice Sofija Milošević, koja je takođe majka dvoje, nedavno je na „Instagramu“ podelila snimak u kom se našalila da se sa Jelisavetom u poslednje vreme najčešće viđa po igraonicama, a sve u nemeri da njihovim naslednicima, dok one ispijaju kafu i vode ženske razgovore, bude prijatno i da se ne osećaju zapostavljeno.

Pročitajte: Kakav slatkiš: Jelisaveta Orašanin posle godinu dana konačno pokazala sina (FOTO)

Pretpostavljalo se da deca Jelisavete Orašanin bude najbolje u glumici, te da joj ništa za njih nije teško da uradi, ipak ovakav vid posvećenosti izuzetno je redak kod savremenih majki. Glumica nastoji da njeni naslednici izrastu u dobre ljude te joj je plan da se od njih ne razdvaja sve dok malo ne stasaju ili bar ne krenu u školu. Svoju prvu ljubav glumu nakratko je zapostavila, ipak ne krije da jedva čeka da joj se u punom sjaju vrati.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

IZVOR: STORY

FOTO: Instagram Screenshot