Svet

January 8, 2023 17:30

By

Još malo života mu je ostalo, Saša Popović otkrio jezive detalje: Hteo sam decu da zbrinem…

Deca Saše Popović i Suzane Jovanović izuzetno su skromna

Saša Popović stekao je pravo bogatstvo kada se nakon “Slatkog greha” otisnuo, radeći prvo u “Zam” produkciji, potom u “Grandu”, čiji je bio osnivač, a deo novca od prodaje najveće muzičke kuće, uložio je u građevinarstvo, gde trenutno uspešno pliva. U kompleksu luksuznih stanova na Bežanijskoj kosi koje prodaje, nalaze se i kvadrati za njegovu decu, ćerku Aleksandru i sina njegove supruge Suzane, kojeg je prihvatio kao svog.

Pročitajte: Brena optužena za teško krivično delo – U sve umešan i Saša Popović

Deca Saše Popović i Suzane Jovanović

Foto: Instagram

Kako je od nedavno i zvanično penzioner, nekadašnji harmonikaš želeo je da deca Saše Popović i Suzane Jovanović budu na vreme obezbeđena, iako kako i sam kaže, oboje su veoma skromni. Danijelu i njegovoj suprugi Tijani uzeo je veći stan u elitnom naselju koje gradi, dok je mezimica Aleksandra dobila pravu devojačku nekretninu.

– Suzana je u kući sa mnom. Ćerki i sinu smo kupili stanove, lokale, i garažna mesta i obezbedili smo ih. Važno nam je da budemo blizu. Pošto sam penzioner, da me neko obilazi pod stare dane, a i mi da budemo blizu njih, daće Bog i unuci da dođu. Opremili smo im i stanove, to im je najlepši novogodišnji poklon. Zaista su skromni, nisu ni ovo tražili, to je bila Suzanina i moja želja.

Pročitajte: Saša Popović kaže da je prihvatio Suzaninog sina, ali slika iz prošlosti je otkrila istinu (foto)

Deca Saše Popović i Suzane Jovanović

Foto: Ata Images

Popović ne krije da su mu strast skupoceni automobili, te se može pohvaliti najskupljim voznim parkom na estradi. Međutim, on kaže da želi da uživa u svakom novom danu, jer mu od života nije još mnogo ostalo. Naime, njemu je davno baba Vanga prorekla da će preminuti u devetoj deceniji života.

– Pitala me je da li želim da znam kada ću umreti, rekao sam da hoću i rekla je: “Umrećeš u 86. godini prirodnom smrću. Zaspaćeš i nećeš se probuditi”. Na jedno uvo mi je ušlo i na drugo izašlo, sada kada znam da je pogodila sve, i da će se “Slatki greh” raspasti, da ću pevati, da ću biti direktor muzičke produkcije, moram i u ovo da joj verujem. Kada napunim 85, svaku noć ću kada legnem razmišljati da li je poslednja.

Pročitajte: Suzana i Saša neutešni zbog Mihe – Njihov poslednji razgovor Popović će zauvek pamtiti

Deca Saše Popović i Suzane Jovanović

Foto: Ivan

Deca Saše Popović i Suzane Jovanović, podsetimo, ne bave se javnim poslom ali su u porodičnom biznisu. Danijel je radio kao tonac u Grand produkciji, dok se Aleksandra bavila šminkanjem.

AUTOR: SVET

IZVOR: Blic.rs

FOTO: Ivan Vučićević