Tekst pesme Rehabilitacija
Svet

July 10, 2022 10:30

By

Deci je uvek najteže: Nika Tošić nakon Jeleninog i Duškovog razvoda poslala jasnu poruku

Nika Tošić se oglasila nakon vesti o razvodu roditelja

Jelena Karleuša i Duško Tošić su posle 14. godina zajedničkog života rešili da okončaju brak, a ova odluka duboko je pogodila njihove ćerke Atinu i Niku. Naime, devojčice koje nikada nisu krile koliko su vezane za svoje roditelje, već neko vreme suočene su sa porodičnom krizom, a nakon vesti o razvodu prva se oglasila Nika Tošić.

Nika Tošić poslala jasnu poruku

Budući da je starateljstvo nad decom pripalo Jeleni, devojčica koja će život nastaviti sa majkom i sestrom, pronašla je način da bar na kratko skrene misli sa situacije, kroz koju prolazi cela porodica.

Pročitajte: Jelena Karleuša objavila saopštenje: Duško više ne vidi sebe kao deo naše porodice. Otkrila i sve detalje razvoda

nika tošić

printscreen

Nika Tošić oglasila se na mrežama otkrivši da je u najtežim trenucima odlučila da trenira i tako izbaci negativnu energiju sa kojom se u ovom periodu svakodnevno suočava.

Pročitajte: Od velike ljubavi do nerazrešene bračne drame: Ovako su Jelena i Duško izgledali na svom venčanju na Vidovdan pre 14 godina (foto)

nika tošić

Instagram

Bez obzira na tešku situaciju sa kojom se suočavaju i Duško i Jelena trude se da zajedničkim snagama ćerkama olakšaju ovaj period i ne remete im svakodnevne navike.

FOTO: INSTAGRAM