anastasija i gudelj
Svet

14 Aprila, 2022 10:01

Nemanja Gudelj: Otkrivamo sve detalje iz života Anastasijinog dečka

Dečko Anastasije Ražnatović se razlikuje od ostalih fudbalera

Da su fudbaleri ovakvi i onakvi, da postoje predrasude o njihovom ponašanju i inteligenciji, svi već znamo, ali Nemanja Gudelj je tu da takve stereotipe razbije.

Fudbaler Sevilje pokazuje da to nije baš tako, a otkrio je i da je ozbiljan poliglota, kao i da izuzetno vodi računa o svom telu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Rođen sam u Srbiji, ali sam kratko u njoj živeo. Bile su mi tek dve godine kad se porodica, zbog tate (Nebojša Gudelj, postao igrač Logronjesa, prim. aut.) preselila u Španiju – započinje priču Nemanja Gudelj za lokalni „Estadio deportivo“.

On je otkrio da govori čak šest jezika.

Tri godine sam proveo na Pirinejima, što mi je bilo dovoljno da savladam osnove jezika. Kasnije je otac promenio klub, otišao u Holandiju, ali smo se vraćali na odmor u Torevehu, pa sam tako dodatno usavršio španski. Razume se, kad god sam kod kuće, govorim srpski. Holandski, jer sam praktično dve decenije proveo tamo. U školi sam naučio i nemački, jer je sličan holandskom. Savladao sam i portugalski tokom vremena provedenog u Sportingu, jer nalikuje španskom. Podrazumeva se da govorim i engleski – otkriva vezista.

Pročitajte: Dečko Anastasije Ražnatović pevačicu upoznao s porodicom (FOTO)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Gudelj je pre dolaska u Monćijevu Sevilju nosio dres Tjenđin Tede. Kako kaže, ne žali što je otišao iz Evrope kada je još bio u punoj snazi.

Želeo sam da iskusim nešto novo, a ponuda je bila takva da je stvarno teško bilo reći ‘ne’. Pred kraj mandata u Ajaksu, tokom poslednja dva meseca, nisam bio u dobrim odnosima sa trenerom i rešio sam da odem. Ne žalim što sam to uradio – kaže Gudelj i otkriva više o toj azijskoj zemlji.

Pre nego što sam se otisnuo u Kinu, ništa o njoj nisam znao, a onda sam se na licu mesta uverio u ljubaznost ljudi. Niko se nikom ne meša u posao, vode umirujući život. Iznad svega, disciplinovani su, što nikad pre ni posle iskustva u Aziji nisam video.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Dečko Anastasije Ražnatović je vegan

Ipak, ono što definitivno nismo znali je da je srpski reprezentativac ujedno i – vegan.

Šest godina vodim takav način života. Na primer, na dan utakmice unosim u organizam manje hrane nego inače. Baš vodim računa o sebi. U ovakvom režimu ishrane bitno je da svako sebi odredi dijetu koja mu prija. Za doručak, recimo, nije dobro jesti hranu koja teško ‘pada’ na stomak. Popijem pet ili šest sokova. Poslednji obrok dana mora da bude voće, da bi odagnao loš ukus svega što sam prethodno uneo u organizam. I tako, osećam da imam više energije na treninzima – zaključio je Nemanja Gudelj.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

Pored svojih fudbalskih uspeha, Nenamanja Gudelj u žižu srpskih medija dospeo je i zbog veze sa pevačicom Sanjom Vučić. Iako nikada javno nije govorio o tome, šuškalo se da su popularna Uraganka i reprezentativac Srbije proveli nekoliko meseci u ljubavi koja je okončana samo mesec dana pre nego što je uplovio u romansu sa Anastasijom Ražnatović.

Sanja i Nemanja Gudelj

instagram/printscreen

IZVOR: ARENA SPORT

FOTO: INSTAGRAM, INSTAGRAM/PRINTSCREEN