Venčanje Anđelke Prpić
ekskluzivno

December 31, 2022 20:00

By

Stala na put ogovaranjima, Anđelka Prpić konačno progovorila o novoj ljubavi: Marko je…

Dečko Anđelke Prpić stalna je tema u medijima, a sada je i glumica progovorila o novoj ljubavi

Vest da je Anđelka Prpić u petom mesecu trudnoće skoro da je pala u drugi plan istog trenutka kada se saznalo da je otac deteta najbolji prijatelj njenog bivšeg muža. Reč je o izvesnom Marku. Ž, stručnjaku za marketing, koji je pre nego što se prepustio romansi sa lepom glumicom jedanaest godina bio u emotivnoj vezi.

Pročitajte: Anđelkinog bivšeg muža pogodila izdaja – Ništa joj nije sveto, bio mi je prijatelj

Dečko Anđelke Prpić

Foto: Instagram

Kako srpski mediji navode, on je u martu ove godine stavio tačku na decenijsku ljubav i odmah pao u zagrljaj šarmantne glumice. Ljubav je planula, a ni Anđelka ni Marko nisu krili emocije od njihovih najbližih. Kako otkrivaju izvori bliski novom paru, njih dvoje su vesti o prinovi za sada podelili samo sa porodicama.

– On ne krije da je ludo zaljubljen. Ipak, mislio je da će to ostati samo u krugu najbližih. Koliko je voli najbolje govori to da je ostavio dugogodišnju partnerku. Ni Anđelka nije krila ovu priču od najbližih, ali se trudila da ne dođe do javnosti – pisao je Blic.

Pročitajte: Posle mučnog razvoda stižu lepe vesti – Anđelka Prpić trudna, a ovaj dasa je njen novi izabranik

Dečko Anđelke Prpić

Foto: Instagram

Novi dečko Anđelke Prpić nije želeo da govori za medije iako su ga novinari više puta kontaktirali, međutim glumica je rešila da stane na put ogovaranjima i tračevima, pa je nedavno gostujući u emisiji “Balkanskom ulicom” otkrila Vesni Dedić kakav je njen partner. Na pitanje voditeljke da li je njen novi izabranik plav ili crn, te da li ima velika ramena, šarmatna Anđelka je odgovorila:

– Lep je, nema spojene obrve, ima široka ramena, dva oka, dve ruke, onako velike. – sa osmehom na licu opisala je Prpićeva Marka.

Da ljubav cveta, jasno je svima, kroz nekoliko meseci kao kruna pomalo čudne ali sigurni smo, iskrene ljubavi na svet će doći beba čiji pol budući roditelji ne žele da otkrivaju.

AUTOR: SVET

FOTO: Linkedin/Ata images