Tuga Danijele Martinović
Svet

March 2, 2023 10:15

By

Ovaj moćni muškarac je učinio da Danijela zaboravi Petra: Vezu započeli na veoma neobičan način

Dečko Danijele Martinović je pevačicu upoznao na poslu

Otkako se rastala od Petra Graša, pevačica Danijela Martinović nije želela da govori o svom ljubavnom životu. Za to vreme njen bivši suprug uplovio je u bračne vode sa Hanom, ćerkom Tončija Huljića, sa kojom je dobio ćerkicu Albu.

Pročitajte: Više me niko ne zlostavlja – Ranjena duša Danijele Martinović konačno progovorila o Grašu 

Krštenje ćerke Petra Graša i Hane Huljić

Ata images

Nakon prekida veze koja je trajala punih 27 godina, splitska pevačica konačno je pronašla onog pravog sa kojim deli iste vrednosti i poglede na život. Dečko Danijele Martinović je kriminalistički inspektor Josip Plavić (49), a njihov prvi susret bio je profesionalan, ali ubrzo im se dogodila ljubav.

Zrele godine donele su joj mir, osećaj slobode i sreće pa je tom pozitivnom energijom sasvim neplanirano privukla ljubav i okrenula novu stranicu u životu, o čemu je govorila za hrvatsku Gloriju.

Pročitajte: Iznenadićete se – Danijela Martinović je pre Graša bila udata za ovog hrvatskog muzičara, koji vam je bolji frajer FOTO 

– Prvi susret dogodio se pre otprilike godinu dana, kad je advokatica u moje ime podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Slučaj je brzo rešen, a potom se počela razvijati naša priča. Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primećivati da delimo iste vrednosti, poglede na život i svet oko sebe, pa čak i poneke snove.

Pročitajte: Kao da razvod nije bio dovoljan – Danijela Martinović se bori sa ozbiljnom bolešću 

DANIJELA MARTINOVIC

Instagram printscreen

– Kada najneobičnije okolnosti spoje dvoje apsolutnih stranaca, koji do tada nisu znali ništa jedno o drugom, onda vam, naravno, na pamet padne da bi to mogao biti jedan filmski scenario. Prolazimo puno lepih trenutaka o kojima ću se sigurno literarno izraziti u budućnosti jer želim da ova priča ostane zabeležena – istakla je pevačica.

 

IZVOR: HELLO!

FOTO: TAMARA ROKSANDIĆ, ATA IMAGES