Dečko Jelene Karleuše
Svet

22 Novembra, 2022 15:45

Prva fotografija muškarca sa kojim je Karleuša rešila da preboli razvod: Konačno sam voljena

Dečko Jelene Karleuše bio je poznati beogradski biznismen

Dobro je poznato da je Jelena Karleuša svojevremeno bila u kratkom braku sa Bojanom Karićem, od koga se razvela 2005. godine. No, čini se da je u zaborav pala romansa u koju je uplovila nekoliko meseci kasnije, ali o kojoj i danas svedoči naslovna strana magazina Gloria.

– Zaljubljeni smo – pisalo je uz fotografiju Jelene Karleuše i Vladana Marića, biznismena iz Beograda, koga su prethodno povezivali sa nekim u to vreme popularnim devojkama.

Pročitajte: Ona nije izdržala da ne iskopira Karleušu – Pevačice iste večeri u istim kreacijama, BUM FOTO 

Gloria printscreen

Dečko Jelene Karleuše naišao je, kako je izjavila, verovala da joj se život pretvorio u emotivnu olupinu.

‒ Upoznao nas je Darko Kostić, u Budvi. Osim što je do bola lep i zgodan, Vlada me je osvojio senzibilnošću, finim manirima i zaštitničkim stavom. Ali, nije mu bilo lako da me dobije. Lavovski se borio za moju naklonost.
Kao plus u vezi, muzička zvezda istakla je činjenicu da su oboje u horoskopu Lavovi, zbog čega se odlično slažu.

Pročitajte: Teški dani su ostavili brojne posledice – Ovo je zaista ona, Jelena Karleuša bez šminke, u potpuno drugačijem izdanju FOTO 

Instagram

‒ Razumemo se gotovo na telepatskom nivou, pa kad smo zajedno, uživamo u svakoj sitnici. Volimo iste stvari i doživljavamo svet na identičan način. Pošto je naša veza još vrlo mlada, najluđi provod za nas je kad smo sami. Ne krijemo se od javnosti, ali i ne izlazimo često jer najviše uživamo udvoje – piše Hello!.

Pročitajte: Tek što se saznalo za razvod, on je našao drugu – Jelena Karleuša se srela sa suparnicom 

Instagram

Kad i kako se ta romansa završila verovatno se više ni sama Jelena ne seća, tek ostale su zabeležene njene reči iz perioda dok je ljubav cvetala:

‒ Konačno sam voljena onoliko koliko mislim da zaslužujem. Pored Vlade se osećam obožavano i zaštićeno, a to dugo nisam iskusila. On je melem za moje ljubavne rane iz prošlosti. Padam na negovane i lepo vaspitane muškarce koji pucaju od samopouzdanja. Samo čovek siguran u sebe u stanju je da me zadrži.

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

IZVOR: HELLO!

FOTO: GLORIA PRINTSCREEN, INSTAGRAM,