dečko milice dabović
Svet

13 Avgusta, 2022 19:00

Burna prošlost: Skandal Dabovićkinog dečka i dalje se prepričava, kompromitujuće fotografije isplivale u javnost (foto)

Dečko Milice Dabović bio je veren sa ovom poznatom damom

Milica Dabović godinama je u žiži interesovanja, što zbog svojih sportskih uspeha, što zbog kontroverznih emotivnih priča. Uprkos lošim izborima partnera, od kojih je trpela i fizičko i psihičko nasilje, pa i krađu novca, košarkašica nije izgubila veru u ljubav, pa je sad obelodanila vezu sa ugostiteljem iz Švajcarske Vanjom Ćorićem kog je javnost upoznala tokom burne veze sa Slađom Delibašić.

Dečko Milice Dabović u centru skandala

Iako su Vanji Slađine ćerke pomogle da izabere verenički prsten, par se našao u centru skandala kada su njegove p*rno slike ugledale svetlost dana. Iako je Slađa bila u šoku i suzama, poručila je da se mnogo vole, da je Vanji sve oprostila i da od udaje ne odustaje te da je medijma te slike poslala neka ljubomorna osoba. Ipak, razišli su se i pomirili dve godine kasnije kada je Slađa najavljivala preseljenje u Švajcarsku i hvalila se da su u Sen Galenu zajedno otvorili restoran. Međutim ni taj pokušaj da spasu ljubav nije uspeo, a Milica Dabović sada nerado sluša o skandalu koji se vezuje za ime njenog novog dečka.

Pročitajte: Milica ima novog dečka – Dabovićeva u vezi sa bivšim verenikom poznate pevačice

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sladja Delibasic (@sladjadelibasic)

– Nešto sam načula o tome i on mi je nešto spomenuo, ali to je bilo ranije i mene to ne zanima. Ja ne volim da pričam o prošlosti, svako je živeo svoj život. Ne mogu da znam šta će sutra biti, srećna sam danas i to je najbitnije. Ja inače ne pričam mnogo o ljubavnom životu. Poučena prethodnim iskustvom, shvatila sam da je bolje da ćutim, pa će biti kako biti mora, kako je suđeno. Ali mogu da kažem da sam konačno pronašla nekoga ko je pre svega dobar čovek.
Dobar je prema meni i prema mom detetu što me je najpre i osvojilo. Stefan i Vanja su se već upoznali i super se slažu, to je najbitnije – kaže Milica i dodaje:

Pročitajte: Milica Dabović na meti negativnih komentara – Da li ovo priliči jednoj majci

dečko milice dabović

Foto: Ata Images

– Naša veza počela je pre mog odlaska u Cirih. Mi smo zapravo prvo bili prijatelji. Iz tog prijateljstva krenuli su njegovi izlivi nežnosti i ljubavi, ali je samo na tome ostalo. Međutim, kada sam ja izašla iz Survajvera rekla sam mu da možemo da probamo, pa da vidimo kako će se ta veza dalje razvijati. Šta drugo da mu kažem kad me je tako lepo zamolio. I nisam se pokajala zbog te odluke. Trenutno smo u Herceg Novom kod mojih, pa idemo kod njega u Budvu. Nema tenzije, sve je laganica. Bitni su mi mir i sreća, a ja sam konačno mirna – zaključila je Dabovićeva.

AUTOR: MILENA JEREMIĆ

FOTO: RAJKO RISTIĆ