Dečko Snežane Đurišić
Svet

May 4, 2022 23:00

By

Dečko Snežane Đurišić razotkriven: Isplivala tajna koju je godinama krio, pevačica sve znala a ćutala

Dečko Snežane Đurišić krio tajnu koja je nedavno isplivala na videlo 

Tajna Vanje Miloševića, uglednog ginekologa i emotivnog partnera pevačice Snežane Đurišić izašla je na videlo. Naime, ugledni doktor koji je javnosti poznat po vezi sa njednom od najboljih pevačica narodne muzike krio je svoje pravo ime.

Pročitajte: Snežana Đurišić finansijski spasila Vanju?! Pretio mu sud?

Dečko Snežane Đurišić se ne zove Vanja

Snežana Đurišić i njen emotivni izabranik Vanja Milošević godinama su zajedno, a da pritom čuvaju tajnu šarmantnog doktora. Naime, tajna Vanje Miloševića, iako potpuno bezazlena, iznenadila je domaću javnost.

Poznati ginekolog, koji već godinama savesno obavlja svoj posao, u javnosti se ne predstavlja pravim imenom. I dok ga čitava javnost zna kao Vanju, njegovo ime zapravo je Jovan Milošević.

Pročitajte: Snežana i Ceca se druže već godinama, ali Đurišićka krije da prema drugoj pevačici gaji veću ljubav i poštovanje

dečko snežane đurišić

dečko snežane đurišić

Snežanin partner se ne zove Vanja već Jovan. Malo ko zna da je to njegovo pravo ime jer ga već svi dugo zovu Vanja! Čak i njegovi prijatelji, ali i kolege ga oslovljavaju nadimkom, a ne imenom, a on se ne buni. To je malo neobično jer ispada kao da nešto krije – kaže izvor za “Alo”, dok Snežana zna da njen partner voli da ga oslovljavaju nadimkom, pa oduvek poštuje njegovu odluku, učestvujući tako sa njim u malenoj misteriji koja prati njegovo ime.

Pročitajte: Bogdanu PORAĐA Cecin ginekolog! On je pomogao Ceci da ZATRUDNI!

RAJKO RISTIĆ

– Tačno je da je moje pravo ime Jovan, a nadimak mi je Vanja od detinjstva. Jedino me majka zove imenom kada je ljuta na mene, a svi ostali nadimkom – potvrdio je doktor Milošević za pomenuti list.

AUTOR: SVET

IZVOR: Alo

FOTO: Rajko Ristić