Dijeta Snežane Đurišić svet portal svet
Svet

February 27, 2023 11:45

By

Rada Manojlović otkrila: Zbog dečka Snežane Đurišić moja baka je završila u bolnici

Dečko Snežane Đurišić pomogao je Radi Manojlović

Pevačica Rada Manojlović bila je jedna od takmičarki Zvezda Granda, a tada joj nije bilo nimalo lako, jer je vrlo često trpela kritike na račun izgleda. Jedna od onih koja je kritikovala sada veoma popularnu pevačicu bila je i Snežana Đurišić. No, očigledno da joj to Rada nikada nije zamerila, a i da su Snežanine, možda pomalo grube, reči bile izgovorene iz najbolje namere.

Pročitajte: Rada Manojlović prevarena – Koštalo me seljačko poštenje, bila sam naivna i verovala ljudima 

Karijera Rade Manojlović

Ata images

Rada je sada, kada svi bruje o tome da je Snežana od jednog od takmičara tražila novac za prolazak u sledeći grug, iskreno i bez zadrške, progovorila šta misli o Đurišićki.

– Ja znam Snežanu, govorim iz svog ugla. Nikome nisam držala sveću, ali mislim da to nije istina. Znam kako sam ja prošla u takmičenju, i svi ostali sa mnom. Meni nikada niko ništa nije tražio. Snežana je meni pomogla više puta, pozajmljivala mi je neke perike za spotove, kao i kad je moja nana bila loše. Zvala sam je u dva sata noću, da preko njenog partnera Vanje, doktora, bude primljena u Urgentni ili tako negde, odmah je pomogla, kod najboljih lekara da završi – rekla je Rada, otkrivajući kako joj je dečko Snežane Đurišić pomogao.

Pročitajte: Snežana Đurišić iza osmeha krije pravo lice – Stroga, opasna, svi je se plaše

Ata images

– Suluda mi je ova sad priča, ne mogu ništa loše o ženi da navedem. Neću sad da kažem da neko laže, ali mi nije realno – zaključila je Manojlovićeva.

Rada je otkrila i kako joj ide  u poslu otkako joj je sestra Maja postala menadžerka.

– Mnoge kolege su me podržale nakon što sam ispričala sve o bivšem menadžeru, jesu. Najduži razgovor sam imala sa Andreanom Čekić. I ona zna neke stvari od ranije. Bukvalno smo dva sata pričale, detaljno o svemu. Podržala me je, naravno, kako nije. Rekla mi je da sam napravila pravu stvar, kao i mnogi. Kažu mi da ne postoji niko bolji od moje sestre za to, da mi niko ne želi dobro onoliko koliko to želi sestra, naravno. Menadžera mi je preko glave! Dovoljna mi je sestra i dovoljno mi je moje ime, koje sam, hvala dragom Bogu, napravila – rekla je Rada, pa dodala:

Pročitajte: Dalje će nastaviti bez nje – Snežana Đurišić u jeku skandala napušta Zvezde Granda 

Dragan Gajić

– Tek sada shvatam koliko je to zapravo poziva, zahteva, koliko sam samo ugovorila nastupa u Srbiji! Nisam ovde dugo radila, pa sam počela da mislim: “O čemu se radi?”.Čoveče, radim Hrvatsku, Bosnu, dijasporu, ovde ne, pitala sam se da li me ovde ljudi manje vole. Shvatile smo, međutim, o čemu se radi. Nije važno. Sad imam zakazano preko 10 trgova i klubova kod nas u narednom periodu. Mi smo već na putu za stan! Toliko to govori, eto, kad se neko zauzme za tebe. Mnogo radi Maja, rekla sam joj da me ne opelješi sad kao neki… (smeh) – našalila se pevačica na kraju.

 

IZVOR: BLIC

FOTO: RAJKO RISTIĆ, DRAGAN GAJIĆ,ATA IMAGES