Dečko Sofije Šašić
Svet

February 3, 2023 10:24

By

Fotografija sa fudbalerom otkriva istinu: Sofija Šašić porekla vezu sa Duškom Tošićem, a sad se sve saznalo FOTO

Dečko Sofije Šašić nije više misterija za javnost

Otkad je izrasla u pravu lepoticu javnost ne prestaje da se zanima za Sofiju, naslednicu Željka Šašića i Sonje Vuksanović. Sve je uvek najviše zanimao ljubavni život ćerke popularnog pevača, a često su je povezivali sa poznatim muškarcima, među kojima je i Viktor Živojinović. No, lepa Sofija nikada nije želela, niti da potvrdi, niti da demanuje vezu sa bilo kim.

Pročitajte: Lude, luksuzne noći i druženje s blogerkama – Sofija Šašić uživa kao princeza, a evo ko joj je to omogućio

Rajko Ristić

Međutim, kada je prošle godine, za Božić, došlo do sukoba između Jelene Karleuše i Duška Tošića, portale su preplavili naslovi o navodnoj Sofijinoj vezi sa Duškom. Iako je sve do tada ćutala, ovaj put Šašićeva je sve demantovala, tvrdeći da sa Karleušinim suprugom nema ništa.

A, da je to zaista istina pokazuju i fotografije koje su osvanule na Instagramu. Naime, dečko Sofije Šašić jeste fudbaler, ali ne Tošić, već Milan Perendija.

Pročitajte: Sofija se izoperisala, Željko Šašić kuka – Ne daj Bože da bude kao Dara

Rajko Ristić

Kako piše Kurir, pevačeva ćerka i fudbaler se viđaju već duže vreme, a često zajedno uživaju na putovanjima. I dok je ona tajanstvena po pitanju nove ljubavi, dečko Sofije Šašić ne krije njihovu romansu, te na Instagramu često deli zajedničke fotografije.

 

 

AUTOR: SVET

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM