Nove pesme Tanje Savić svet novine svet portal
Svet

August 27, 2022 10:00

By

Tanja Savić sve priznala: Zbog ovog muškarca je procvetala

Dečko Tanje Savić misterija je za javnost

Tanji Savić konačno je svanulo i na poslu i u ljubavi. Pevačica žari i pali na nastupima, radi po nekoliko dana u nedelji, a više ne krije ni da je voljena. Mnogi komentarišu i drastičan preokret u njenom odevanju. Na Tanji je sada sve skupo, lepo usklađeno, sa stilom iskombinovano, a pritom ona i zrači radošću.

Dečko Tanje Savić krije se od radoznalih pogleda

– Tanja sve krije kao zmija noge. Kad je pitamo jel ima nekog, da li joj se udvaraju, počne da se smeje, pocrveni i menja temu. Takva je. Ali, poznajem je, vidim da je zaljubljena do ušiju i da joj je uzvraćena ljubav. Sad, da li neće da priča da ne urekne, ili se plaši da se ne sazna, to već ne znam, ali svi sumnjamo da je to neko iz inostranstva – kaže njena drugarica za Svet i dodaje:

Pročitajte: Tanja Savić priznala da je zaljubljena, a on je otkrio i kakva je kad se zaljubi

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

– U poslednje vreme je napunila orman baš lepom garderobom, počela je da vodi računa o odevanju, i brate, nasmejana je, deluje srećno, ispunjeno. Nema ona problem da kupi sebi te markirane stvari, baš lepo zarađuje, ali
ranije je pričala da ne želi da baca pare na krpe koje će da obuče jednom ili dva puta, kad taj novac može da pametnije investira ili potroši na decu – zaključila je drugarica.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA IMAGES