Scandal

25 Septembra, 2020 21:00

Dečku Teodore Džehverović NABACIVALI Staniju! Evo kako su hteli da ih SMUVAJU!

Kako za SCANDAL! tvrde dobro obavešteni izvori, dečku Teodore Džehverović svojevremeno su hteli da nabace Staniju Dobrojević!

Nino voli poznate cice!

Naime, sve se dešavalo pre nego što je Nino Čelebić započeo vezu s Teodorom, a kako su nam objasnili izvori, pojedini ortaci hteli su da ga spoje sa Stanijom jer on voli zgodne, poznate, atraktivne i uspešne devojke, kakva je uostalom i Stanija, ali i Teodora!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) дана

Osim što voli devojke sa atributima, dakle da su tu čvrste grudi i guza, Nino obožava i nasmejane ribe. Više voli vesele i pozitivne nego neke preozbiljne – objašnjava nam izvor i dodaje:

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели It’s me, Stanija! (@stanijadobrojevic) дана

I neko iz njegove ekipe je shvatio da bi to mogla da bude Stanija. Čak je i sam Nino govorio da je ona dobra riba, uspešna i pametna, tako da su neki njegovi ortaci hteli da im nameste susret, trebalo je da bude iznenađenje, međutim, nije im se dalo. Stanija nije mogla, imala je neke silne obaveze, ali nije znala ni s kim će da je upoznaju, pa je bila oprezna. Nikad se ona ne prepušta tek tako, uvek prvo sve dobro proveri. U međuvremenu Nino se zaljubio u Teodoru i sada je s njom, ali nikad se ne zna… Možda nekad završi Nino i sa Stanijom, sve je moguće – završava naš izvor.

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL!

FOTO: ATA IMAGES