Definitivan kraj veze Gruje i Mime
Svet

July 24, 2022 17:00

By

Nikola Grujić Gruja napravio kobnu grešku: Doživeo je hladan tuš po izlasku iz rijalitija

Definitivan kraj veze Gruje i Mime

Nikola Grujić Gruja, koji je u rijalitiju prevario suprugu Ljilju sa Mimom Šarac, doživeo je hladan tuš po izlasku iz „Zadruge”. Naime, Grujina porodica saznala je šokantne detalje o Mimi, koje je brže-bolje ispričala pevaču, zbog čega je nastao opšti haos u bekstejdžu.

Pročitajte: Nikola Grujić Gruja napustio Zadrugu – Neprijatna istina izašla na videlo (video)

Foto: Ata Images

– Gruja je izgubio kompas nakon što je saznao istinu o Miminoj prošlosti. Za vreme reklama joj je svašta dobacivao i nazivao je pogrdnim imenima, a ni ona njemu nije ostala dužna.

Je l’ sam ti se ja obratila ili mi ti pričaš iza leđa, idiote raspali?” odbrusila mu je Mima u jednom trenutku.

Pročitajte: Mimina porodica osramoćena – Maćeha Sanela ljuta. Ne podržavamo ovo što Mima radi sa oženjenim, to je ružno

PRINTSCREEN/YOUTUBE

– Ma sve se orilo od njihove svađe… Gruja je u ‘Zadrugu’ ušao da ispromoviše sebe kako bi mogao da digne cenu nastupa, ali ko da ga gleda kao pevača kad on samo afere promoviše – kaže izvor i dodaje da ne postoji šansa da se Gruja pomiri sa Mimom:

Pročitajte: Pevač otkriva – Gruji će žena da uzme dete zbog Mime

Nikola Grujić Gruja

Foto: Screenshot

– Ma kakvo pomirenje, nema ništa od toga. Čuo sam da je njegova porodica prikupila dokaze protiv Mime koje će javno izneti samo ako joj padne na pamet da se ponovo približi Gruji. Videli ste i sami da je Mima Grujinog oca sestru izbegavala u širokom luku, praktično je bežala po Šimanovcima samo da ih ne sretne. Nije to bez razloga, ko zna šta sve znaju o njoj – zaključio je izvor. Iako je po izlasku iz rijalitija priznao da Mimu još uvek voli, Gruja se ponaša kao da je pušten s lanca. Verovatno je čuo da se klin klinom izbija pa je utehu nakon propale veze potražio u strasnim zagrljajima bivših zadrugarki Olge Margitić, Marijane Zonjić, ali i kontroverzne Deniz Dejm sa kojima je javno razmenjivao nežnosti.

AUTOR: SVET

FOTO: ATA images