Karleuša i Duško Tošić
Star

21 Decembra, 2020 14:31

DEFINITIVNO JE KRAJ? Duško ovim gestom podgrejao glasine o RAZVODU?

Duško Tošić veoma je aktivan na Instagramu, ipak, mnogi su primetili da za razliku od svoje supruge Jelene Karleuše retko deli momente iz svog privatnog života.

A gde je Jelena?!

Ovoga puta poznati fudbaler je napravio izuzetak i objavio sliku sa svojim ćerkama Atinom i Nikom sa aerodroma. Ova fotografija je za veoma kratko vreme privukla veliku pažnju, a kako se već mesecima šuška da je brak Jelene Karleuše i Duška Tošića na klimavim nogama, svi su se pitali jedno – gde je ona na toj slici?

S obzirom na to da Duško retko kači slike sa Jelenom i da se nedavno pisalo o tome da se par razvodi, pratioci se pitaju samo jedno – da li je Jeca autor fotografije ili su glasine o razvodu istinite?

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Podsećanja radi, Jelena je nedavno postavila Dušku nove uslove kojih će fudbaler morati strogo da se pridržava!

Jelena se vrlo dobro seća svih Duškovih navika iako je bio dve godine u Kini i nije živeo s njom i devojčicama. Kao i svaka supruga, zna ga kako diše, pa očekuje da Duško u vili koju su renovirali i u kojoj od nedavno žive dovodi drugare i saigrače. On je baš u tom kućnom fazonu. Naravno, voli ponekad i da skita, ali mu je draže da uz meze i piće opušteno ćaska sa prijateljima – objasnio je izvor SCANDALA! i dodao:

Jelena nema protiv toga ništa, naprotiv. Međutim, kako je korona i dalje opasna i rizik postoji, objasnila je Dušku da će u prvo vreme morati strogo da vodi računa i da je bolje da izbegava goste. On se slaže sa njom i ne zamera joj što ga je odmah obasula strogim pravilima, ali zna i on da je to Jelena. Kod nje ništa nije prepušteno slučaju – zaključio je izvor.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ, INSTAGRAM PRINTSCREEN