Jovana izdala Dejana Dragojevića Svet tabloid
Svet

November 2, 2022 22:21

By

Tužna scena ispred Zadruge: Dejan Dragojević pokušao da vidi Aleksandru pa završio u suzama VIDEO

Dejan Dragojević pokušao da uđe u Zadrugu

Pobednik “Zadruge 5”, Dejan Dragojević krenuo je put Šimanovaca kako bi pokušao da dođe do svoje devojke Aleksandre Nikolić, ali do toga nije došlo.

Aleks i Dejan danas bi proslavili devet meseci veze, ali do slavlja neće doći jer je Nikolićeva u “Zadruzi 6”, a Dragojeviću nije odobren ulazak.

On je objavio danas video u kom je pokazao sve poklone koje je pripremio za Aleksandru, a potom i otkrio da ide u Šimanovce kako bi joj predao sve ili bar pokušao da ubedi produkciju da joj oni to daju.

Pročitajte: Ovo su svi detalji Dalilinog i Dejanovog razvoda: Dragojevići bi trebalo da budu srećni što su je se rešili, ali

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

Posebnu pažnju privukle su lutke s njegovim likom kojima je hteo da je iznenadi i da ona ima osećaj kao da je on pored nje.

Međutim, kada je došao na kapije Pinkovog kompleksa u Šimanovcima nisu mu dozvolili da uđe, ali ni da preda poklone zbog čega se on ponovo obratio svojim pratiocima:

Pročitajte: Pokajala se, sve bi uradila da bude kao pre – Dalila otvoreno pati za Dejanom

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

– Samo da vas obavestim da ne pratite kakva će Aleksandrina reakcija biti jer joj nije dozvoljeno da prima pakete. Ja se vraćam i dobio sam bezbroj poruka s pitanjima šta je s poklonima, ali njoj ovog mesca nije dozvljeno da prima pakete, prošlog je bilo, a možda će nekog sledećeg moći – kazao je Dejan između ostalog.

 

IZVOR: KURIR

FOTO: INSTAGRAM