Dejan Dragojević slavi Ramazan
Svet

April 21, 2023 17:19

By

Ovako Dejan Dragojević proslavlja Bajram: Evo gde je i ko mu pravi društvo za raskošnom trpezom FOTO

Dejan Dragojević slavi Bajram u Veterniku

Vernici muslimanske verosipovesti posle jednomesečnog posta danas proslavljaju Bajram. Ovaj islamski praznik obeležen je i u Veterniku gde Dejan Dragojević slavi Bajram.

Pročitajte Biljana zavapila, šta su ti tamo radili – Dejan Dragojević se vratio iz Meke bled kao krpa i neuračunljiv 

Dejan Dragojević slavi Bajram

Youtube printscreen

Bivši zadrugar je nedavno obelodanio da je promenio veru, te da je sada musliman. A, da je to zaista istina dokazao je i snimcima iz Meke, koju je posetio na početku posta. Danas je pak na Jutjubu osvanuo snimak na kome se vidi da Dejan Dragojević slavi Bajram u svom domu u Veterniku, uz bogatu trpezu za kojom je sedeo sam.

Pročitajte Dejan Dragojević osim vere promenio i ime – Evo kako se zove kao musliman 

Dejan Dragojević slavi Bajram

– Bajram je stigao. Ramazan je savršen. Bajramski ručak je tu. Sad trenutno ručam sam, ali baba će doći da ruča sa mnom, jer je jedina kući. Zvaću i kevu isto. Baklava od Šeika mog brata, Alah da ga nagradi. Ćevapi, mantije, rekao sam da ću kući da pravim Bajram, pa su me braća pogurala. Zvaću kevu da proba baklavu – počeo je on i dodao:

Pročitajte Ženi se Dejan Dragojević – Istina o novoj supruzi napravila pometnju u porodici FOTO 

Dejan Dragojević slavi Bajram

– Želeo bih da kažem da nije bitno da li sedite kući sami, da li pripremate iftar ili sedite u praznoj kući, za praznim stolom, bitno je da vam srce nije prazno. Ono se jedino puni za vreme Ramazana– rekao je Dejan.

AUTOR: SVET

FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN, ATA IMAGES