svet

March 5, 2015 12:57

By

Dejana Živković: Grci su odlepili za mnom!

dejana-zivkovic

Manekenka i voditeljka Dejana Živković potpuno je zaludela Grke. Ona je gostovala na atinskoj televiziji Ant1 u najgledanijem grčkom šou-programu “Ola bip” i sve prisutne muškarce ostavila bez daha.

Grci su Dejani prilazili čak i na ulici i svi do jednog su je zamolili da se s njima fotografiše. Nisu je ostavljali na miru ni dok je bila na večeri sa prijateljima, pa su komplimenti pljuštali sa svih strana, piše Informer.

“Grci su odlepili za mnom, nikad više komplimenata u životu nisam dobila. Od svakog po gomilu, a i tražili su da se slikam sa njima”, kaže Dejana

Na pitanje da li su bolji frajeri Grci ili oni sa ovih prostora, manekenka odgovara: “Nisam bila raspoložena za razgledanje Grka, sve je ostalo na komplimentima”.

Pošto je voditeljka B92 u vezi sa Jovicom Vukotićem, koji trenutno služi zatvorsku kaznu u Crnoj Gori, nije previše ludovala po Atini.

“Nisam izlazila, samo sam bila na večeri sa svojim društvom”, otkriva Živkovićeva i objašnjava kako se našla u ovoj popularnoj emisiji: “Dobila sam poziv od producenta šou-programa ‘Ola bip’ da budem specijalni gost iz Srbije. To mi je laskalo, ali nisam bila previše iznenađena pozivom jer sam u Grčkoj završila osnovnu školu, a znam da su upoznati i s mojom karijerom u svetu mode”.

Dejana tvrdi da nije imala tremu u razgovoru sa troje kolega koji vode šou.

“Pričala sam im o tome kako sam naučila grčki, o svom nekadašnjem životu u Solunu, o učešću u ‘Prvom srpskom top-modelu’, svojim manekenskim angažmanima, kao i naslovnim stranama i spotovima koje sam snimala širom sveta. Zanimalo ih je i kako sam postala voditeljka emisije ‘Bulevar delikates’ na TV B92 i kakav joj je sadržaj, kao i šta su mi naredni planovi”, kaže voditeljka.

Izvor: Informer
Foto: Instagram