svet

March 4, 2015 10:04

By

Dekan Ekonomskog fakulteta: Zorica Brunclik laže da je završila fakultet, nije bila čak ni student!

zorica-brunclik1111

Bio sam na mnogim funkcijama na ovim fakultetima i odgovorno tvrdim da Zorica Brunclik nikada nije ni bila student na fakultetu, a kamoli da je diplomirala, tvrdi prof. dr Zoran Aranđelović.

Profesor doktor Zoran Aranđelović, dekan Ekonomskog fakulteta u Nišu, tvrdi da folkerka Zorica Brunclik nikada nije diplomirala na tom fakultetu.

Naime, u biografiji na internetu piše da je Brunclikova rođena 9. juna 1956 u Beogradu, završila je Ekonomski fakultet u Nišu i započela je prava u Beogradu, koji nije završila. I sama pevačica se u medijima hvalila fakultetskom diplomom, međutim dekan niškog Ekonomskog fakulteta tvrdi da Brunclikova nikada nije završila taj fakultet.

“Zorica Brunclik nikada nije završila Ekonomski fakultet u Nišu. Radim kao profesor već 40 godina. Bio sam na mnogim funkcijama  na ovim fakultetima i odgovorno tvrdim da Zorica Brunclik nikada nije ni bila student na fakultetu, a kamoli da je diplomirala”, rekao je prof. dr Aranđelović i tvrdi da nikada nisu krili svoje studente i da je on uvek s ponosom predstavljao svakog ko se isticao u društvu.

Provereno je i da Brunclikova nije nikada diplomirala ni na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Kako bi potvrdili navode, pozvali smo pevačicu, ali ona je ostala nedostupna za portal Kurira.

Izvor: Kurir

Foto: Svet