Star

December 12, 2021 15:00

By

Deniz Dejm nepoželjna u Srbiji?! Sprema joj se zabrana ulaska u zemlju?!

Deniz Dejm je tokom svađe toliko jako udarila Sandru Čaprić da je pevačica pala u nesvest. Slovenka je kažnjena tromesečnim honorarom i rekla je da se kaje zbog tuče, ali joj Sandrina porodica ne oprašta. Kako saznajemo, oni su već podneli tužbu protiv Deniz i neće odustati dok joj se ne zabrani ulazak u Srbiju zbog agresivnosti koju je ispoljila prema pevačici.

Deniz Dejm nepoželjna u Srbiji?!

Deniz će biti tužena, Sandrina porodica je već kontaktirala advokata i samo se čeka da se podnese tužba. Neće joj oprostiti što je tako krvnički napala Sandru, prepali su se ljudi kad su je videli onesvešćenu na podu. Sandrinoj tetki je skočio pritisak, žena je završila u bolnici, nije ona ušla tamo da je neko tako napada i da ona pada u nesvest.

 

Deniz Dejm nepoželjna u Srbij?!

RAJKO RISTIĆ

Šta da je udarila glavom nezgodno, mogla je da je ubije. Neće se smiriti dok joj se ne zabrani ulazak u Srbiju! Uplašeni su i besni! Iako je Sandra izgladila odnos sa Deniz, oni neće da joj pređu preko stresa koji su preživeli. Nije Sandra sama na ovom svetu, niti je otišla u rijaliti da je neko fizički maltretira –  kaže nam pevačicina rođaka i dodaje:
Ne znam ni šta Sandra i dalje radi sa Janjušem, on se prvi nije postavio u toj situaciji kada je Deniz napala. A, napad nije bio zbog stvari i namirnica, nego zato što je Deniz, ta profuknjača, zaljubljena u Janjuša, a on se zalepio za Sandru. Nije našao za shodno da je odbrani, ništa nije rekao Deniz! Nije mi jasno kako Sandra ne vidi da joj on ne treba. Koristi je samo za priču. Da oseća bilo šta prema njoj, on bi je zaštitio, a njega nigde nije bilo kad je ona ležala na podu, bruka – završava pevačicina rođaka iz Ivanjice.

AUTOR: STAR

FOTO: RAJKO RISTIĆ