Star

October 7, 2021 18:30

By

Deniz držali kao BELO ROBLJE, namestila je drugarica!

Deniz Dejm otkrila je dosta šokantnih detalja iz svog života, ali još uvek krije da je tokom boravka u Londonu, gde je provela dve godine, bila u belom roblju, odakle je jedva izvukla živu glavu.

Deniz držali kao belo roblje!

Kako Star saznaje, ona je pre pet godina, sa još jednom drugaricom, dobila ponudu, od navodno modne agencije, da odu za London kako bi potpisale ugovor i radile kao fotomodeli. Međutim, čim su stigle tamo, za Deniz je krenuo pakao.

Deniz je bila baš dobra sa tom devojkom i imala je u nju poverenje, međutim, sve je bila nameštaljka. Ta devojka je u stvari namestila sve da Deniz završi u belom roblju. Rekla joj je da je našla agenciju u Londonu koja se ozbiljno bavi modelingom, da je poslala CV, i da su čelnici te agencije zainteresovani da potpišu ugovor sa njih dve. Deniz je bila presrećna, jer se nadala da će konačno raditi ono što voli, a i taman joj je to bila prilika da se skloni iz Slovenije. Kada su stigle u London, Deniz su oduzeli pasoš, telefon… Ostavili su joj samo garderobu koju je ponela. Nije znala šta se dešava, bila je zbunjena, a neka starija gospođa joj je rekla da je to procedura i da će joj čim stignu u smeštaj vratiti sve. Međutim, tada kreće njena borba za goli život. Nju su strpali bukvalno u neki podrum sa još jednom devojkom. Maltretirali su je, tukli, ponižavali! Po dva dana su je puštali da leži gladna i prebijena na hladnom betonu – priča za Star izvor blizak Deniz i dodaje:

Njen zadatak je bio da sedi uveče u tom nekom striptiz baru, pravi društvo klijentima, morala je i s**sualno da ih zadovoljava ukoliko bi oni to tražili od nje. Za to nije bila plaćena, a dan joj se svodio na to da je odvedu u smeštaj ili u taj bar, više od toga nije smela. Čak ni sa klijentima nije smela van bara. Bila je rob, bukvalno. Nad njom su se iživljavali i to maskimalno, tukli su je i ti koji su je zatočili, kao i mušterije. Pričala mi je da joj je najgori momenat bio kada su se njih petorica iživljavali nad njom, a kada bi se onesvestila od nemoći, polivali su je vodom i nastavljali da je siluju. Drogirala se i pila tada svaki dan, jer nije mogla trezna sve to da podnese – kaže izvor i nastavlja:

Sve to je trajalo oko sedam meseci, a onda je jedno veče upoznala u striptiz baru jednog Nemca, koji se sažalio i obećao da će joj pomoći. Da je ostala tamo još mesec dana, ne bi bila živa, umrla bi od mučenja, droge, svega… Nemac je toj gazdarici rekao da će Deniz da vodi u svoj apartman i da garantuje da će da je vrati. Ozbiljan novac je dao toj ženi monstrumu da bi dozvolila da Deniz krene sa njim. Tako je ona pobegla iz tog pakla i dan-danas je sa tim čovekom u kontaktu. Ostala je još godinu dana u Londonu nakon toga, jer je morala da završi pasoš i papire koje su joj oduzeli – završava izvor.

AUTOR: SANJA ARSIĆ

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ