Scandal

9 Septembra, 2021 12:06

Deniz i Filip Car bili ZAJEDNO pre Zadruge?

Prosto pitanje voditelja Milana Milošević pokrenulo je lavinu spekulacija da su Deniz i Filip Car bili zajedno pre Zadruge!

Deniz i Filip Car bili ZAJEDNO?

Voditelj je upitao Cara da li je bio i kontaktu sa Deniz, a nakon što je on potvrdio, umešla se Deniz i dodala intrigu u celu priču.

Šta si imao sa Deniz? – glasilo je pitanje.

Nisam imao ništa, video sam da mi je poslao poruku. Volim da popričam sa učesnicima koje ulaze ili vidim. Prošle godine sam voleo da upoznam devojke. Nažalost nismo se našli. Ona je meni poslala poruku da se vidimo, ja sam je pozvao na video poziv – rekao je Car.

Ja se inače ne bavim demantima, nisam ništa loše uradila. Ja ću biti džentlmen, ja ću ćutati, ako on kaže da ništa nije bilo – dodala je Deniz.

Stvarno nikad nisam govoorio o odnosima. Pogledao sam, devojka ima stvarno lepe fotografije. Stvarno se nismo našli, nismo imali ništa osijm ovoga što sam ja rekao – nastavio Car.

Deniz je neko koga ja poznajem. Verujem sve što ona kaže, devojka je toliko tranparenta i liberalna. Zašto bi ona uzimala poene da je bila sa Carem. Deni, kako Car ka*a? – rekao je Lepi Mića.

– Ja ću biti džentlmen. Muškarci treba da se ponose trofejem, a ja sam trofej. Neću pričati ja ništa – zaintrigirala je Deniz, piše Pink.rs.