Scandal

18 Septembra, 2021 18:00

Deniz u TAJNOJ VEZI sa Janjušem i Mensurom! KRIJU AFERU!

Kako SCANDAL! ekskluzivno saznaje, intrigantna zadrugarka Deniz neposredno pred ulazak u rijaliti muvala je Mensura Ajdarpašića! Deluje kao da je Deniz u tajnoj vezi sa Janjušem i Mensurom.

Deniz u TAJNOJ VEZI sa dvojicom zadrugara!

Slala mu je poruke na Instagram, najpre smajli, on joj je na to odgovorio, a onda je ona krenula u napad – poslala mu je vrele fotke i snimke i jasno mu stavila do znanja šta hoće!

Mensur je, inače, prvo zapratio Deniz na Instagramu, ali kad je shvatio da je navalentna, brže-bolje je otpratio, međutim, kad su se u Beloj kući našli oči u oči, seli su jedno pored drugog i počeli da ćaskaju. Mensur je rekao kako je oduševljen njom kao likom, te kako je pregledao sve njene objave, a ona je njemu stavila do znanja da rado lista njegove fotke i da je opasan frajer.

Naravno, to su svi odmah primetili, pa su konstatovali da među njima radi hemija. A onda se i Janjuš umešao i otvoreno priznao da bi rado bio sa Deniz, pa je počeo da je ispituje da li je za trojku ili možda još neke luđe perverzije!

Inače, Deniz je pre Zadruge pokušavala da stupi u kontakt i sa Janjušem, i to dok su bili u karantinu, međutim, nije joj se dalo jer on, kako pojedini tvrde, nije ni ulazio u karantin, a drugi pak kažu da su njih dvoje proveli noć pre ulaska u Zadrugu! Sve u svemu, očekuje nas luda sezona Zadruge, a ako u obzir uzmemo i Mensurovu novu devojku, maloletnu Milicu Veselinović koja je primetila da Deniz i Mensur nešto kriju, tako da sada sumnja da postoji mogućnost da se među njima nešto desi! Sve u svemu, tek je počelo, a već se zakuvalo!

Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: MARJAN KAMENOVIĆ/SCANDAL

FOTO: IVAN VUČICEVIC/SCANDAL