Detalji odnosa Vidoja Ristovića i Sandre Meljničenko
Svet

12 Maja, 2022 17:52

Sudbina je imala drugačije planove: Tajanstvena veza Vidoja i Sandre Meljničenko prekinuta pre njegove smrti

Detalji odnosa Vidoja Ristovića i Sandre Meljničenko konačno otkriveni

Vidoje Ristović i Sandra Meljničenko, pre nego što je istoričar umetnosti tragično preminuo, bili su dugogodišnji, bliski prijatelji. Nakon što se bivša modelsica, udala za Andreja Meljničenka i zauvek napustila Srbiju, pokojni suprug Nikoline Pišek bio je jedan od retkih Beograđana s kojima je ostala u kontaktu  i negovala prijateljski odnos.

Pročitajte: Sahranjen Vidoje: Ristovićeva bivša žena Nikolini pružila najveću podršku

 

View this post on Instagram

 

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic)

Detalji odnosa Vidoja Ristovića i Sandre Meljničenko – Dugogodišnji prijatelji postali stranci 

Okrenuvši se novom životu s ruskim milijarderom, Sandra je ipak negovala dobar odnos sa Ristovićem. Osim što je Meljičenko poznavala njegove roditelje, oca Viktora i majku Mariju, takođe ih je vezivala i zajednička strast prema umetninama, sa kojima je, podsetimo, Vidoje trgovao.

Pročitajte: Isplivale tajne o Vidojevom ocu: Evo zašto Arkan nije žalio da Miši Grofu da bogatstvo

Takođe, dok se preminuli Ristović svojevremeno zabavljao sa glumicom Katarinom Radivojević, još pre veze sa voditeljkom Nikolinom, u javnost je dospela informacija da ju je čak i odveo na čuvenu jahtu „A“ , koja je u posedu Sandre i Andreja Meljničenko. To svakako svedoči o bliskom prijateljstvu koje je među njima. Međutim, sudbina je rešila da se malo poigra sa dugogodišnjim prijateljima.

Naime, u poslednjih nekoliko godina odnosi sa Sandrom su zahladneli, a spekuliše se da je bivša modelsica prekinula prijateljstvo piše portal „STORY!“. Takođe, mnogi su povezali da je to otprilike isto vreme kada je prekinula i prijateljstvo sa beogradskim frizerom Mister X-om, koji je takođe Vidojev prijatelj.

Pročitajte: Nikolina Pišek se dirljivm oproštajnim pismom oprostila od supruga Vidoja

nikolina pišek

Rajko Ristić

Podsetimo se, istoričar umetnosti Vidoje Ristović sahranjen je na beogradskom Novom groblju, a poslednjem ispraćaju prisustvovali su samo porodica i veliki broj prijatelja. Sahrani su prisustvale udovica Nikolina Pišek, bivša supruga Lana, ćerke kao i Vidojev otac, Miša Grof. Vidoje je sahranjen pored babe i dede, dva reda od Željka Ražnatovića Arkana koji je bio blizak prijatelj njegovog oca.

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen