Dete Siniše i Arijane Mihajlović
Svet

25 Decembra, 2022 22:00

Bolest nije bilo jedino zlo, ovo ih je razorilo: Siniši i Arijani pre tri godine preminulo dete

Dete Siniše i Arijane Mihajlović nažalost nije preživelo

Ceo svet nešto više od nedelju dana pati za fudbalskom legendom koja nas je prerano napustila, u 54. godini života. Siniša Mihajlović bio je svetski, a naš čovek, a tokom njegove sahrane u ponedeljak videlo se koliko je veliki čovek i fudbaler bio. Čitava italijanska i srpska javnost danima se priseća Mihajlovićevih fudbalskih bravura, a ono za šta je on živeo pored fudbala, svakako je njegova porodica.

Pročitajte: Siniša je sve ove godine krio istinu – Deci je u nasleđe ostavio nešto neverovatno

Dete Siniše i Arijane Mihajlović

Foto: Instagram

Supruga Arijana i njihovo petoro dece Viktorija, Virdžinija, Nikolas, Dušan i Miroslav bili su Sinišin centar sveta. Svaki slobodan trenutak, legendarna Barbika provodio je u porodičnom domu u italijanskoj prestonici, a prošle godine njihovu sreću upotpunila je i unuka Violante.O Sinišinom životu mogu da se pišu romani, jer njegov život je bio idealan za vrhunski holivudski film.

Tokom karijere igrao je za velike klubove, poput Crvene Zvezde, Rome, Lacija i Intera, a ponosno je nosio nadimak „Božija levica“ jer ono što je on umeo levom nogom na terenu, do danas niko nije nadmašio. Međutim, senku na slavu i uspeh bacili su životni udarci kojih je nažalost u Sinišinom životu bilo mnogo.

Pročitajte: Samo tebi sam smela dati ruku, volim te svim srcem – Dete Siniše i Arijane Mihajlović ocu uputilo reči koje kidaju dušu

Dete Siniše i Arijane Mihajlovića

Foto: Instagram

Očevu smrt nikada nije prežalio, najveća želja mu je bila da zagrli oca, što se svi nadaju da je sada uspeo:

– Mislim na oca svaki dan. Želeo bih da može da vidi kako su porasli njegove unuke i unuci. Kada se priča o snovima ja ne sanjam da osvojim Ligu šampiona, ili skudeto. Moj san je neostvariv. Ja bih da zagrlim mog oca! Bio je vozač kamiona, umro je sa 69 godina od raka pluća. Kada je umro, nisam bio s njim. Tokom rata preklinjao sam ga da dođe kod mene u Italiju, ali je želeo da ostane u svojoj zemlji – priznao je Siniša svestan da svoju najveću životnu želju da zagrli oca nikada neće ostvariti.

Pročitajte: Fotografija Siniše sa unukom kida i najtvrđa srca – Mala Violente se neće sećati dekinog najtoplijeg zagrljaja FOTO

Dete Siniše i Arijane Mihajlovića

Foto: Instagram

Posle smrti oca, usledio je novi poraz, samo nekoliko meseci nakon što je saznao da boluje od leukemije. Šesto dete Siniše i Arijane Mihajlović bilo je na putu, ali nažalost lepa italijanska voditeljka trudnoću nije uspela da iznese do kraja. Nešto pre 50. rođendana Mihajlović je progovorio o ovoj boli:

– Pre samo nešto više od godinu dana Arijana i ja smo čekali još jedno dete. Nažalost, trudnoća je stopirana. Imati dete sa 50 godina je slično početku, osetiš se ponovo mladim. Moja žena pati zbog toga, znam, vidim. U bolu, vidim da smo možda imali sve kao roditelji. Možda bi još jedno dete bio izazov vremena – zamišljeno je tada priznao fudbalski as koji će večno ostati u našim srcima.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram