detinjstvo duška tošića
Uprkos svemu bio je UPORAN

July 8, 2022 11:00

By

Detinjstvo Duška Tošića bilo je prilično nemilosrdno i surovo: Sreća je što je imao redovne obroke…

Detinjstvo Duška Tošića prate brojne uspomene 

Pevačica Jelena Karleuša i nekadašnji fudbaler Duško Tošić su bili u braku 14 godina i imaju dve prelepe ćerke, Atinu i Niku, starateljstvo nad njima je pripalo pevačici, a sva zajednička imovina je prepisana na decu. Njihov brak je, kako se pisalo, odavno na klimavim nogama, naročito nakon skandala sa Vranješom, a poslednja u nizu trzavica je bila i Jelenina prijava za porodično nasilje, kada ju je, navodno, Tošić udario za Božić u porodičnom domu.

Pročitajte: Jelena Karleuša prekršila sudska pravila – Pogledajte u kakvom izdanju se pojavila pred sudijom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Duško Tošić je tokom svoje zavidne karijere zaradio mnogo, ali u detinjstvu nije mogao ni da pretpostavi gde će sve biti i šta će imati. Naime, fudbaler je odrastao u Orlovatu, blizu Zrenjanina, a zbog teških životnih uslova tri godine je proveo u domu gde se školovao, ali i naporno trenirao.

– Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju vrlo važno. Sad je uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu – rekao je Milorad Tošić, Duškov otac.

Pročitajte: Od javnosti očekujem likovanje i ispiranje usta – Estrada o krahu braka Jelene i Duška Tošića

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Milorad je istakao i da je njemu i supruzi odlično u porodičnoj kući, a i da njihove unuke Atina i Nika obožavaju da dođu kod njih i da se igraju. Duško je uvek bio ambiciozan, a fudbal je obožavao, trenirao je po ceo dan, a pošto u kući nisu imali televizor, često je znao i da se iskrade kako bi otišao kod komšija i gledao utakmice.

– Tačno je da je Duško bio u našem domu. Živeo je na selu, a želeo je trenirati fudbal, roditelji su ga upisali kod nas. Redovno je odlazio kući kod svojih i oni su ga obilazili. Tada je naša ustanova imala deo za nezbrinutu decu, ali on je bio smešten u internatu. To je bilo davno, ali sećam se da je bio uporan i da je po ceo dan igrao fudbal na školskom terenu – rekao je svojevremeno jedan od Tošićevih profesora.

Pročitajte: Od velike ljubavi do nerazrešene bračne drame – Ovako su Jelena i Duško izgledali na svom venčanju na Vidovdan pre 14 godina (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Koliko je Duško zahvalan na svemu i human čovek, otkrila je i njegova, sada bivša, supruga Jelena Karleuša na gostovanju u jednoj emisiji.

– Moj muž Duško, ispričao mi je, kada sam ja imala žestoke komentarisala Kiju, da prestanem i da je ne diram jer mu je mnogo pomogla. On mi je rekao: „Nemoj više da je diraš, zato što je njena majka kada sam bio mali i jako siromašan, davala meni ručak u restoranu gde je radila – bile su Jelenine iskrene reči.

AUTOR: SVET

IZVOR: Glossy

FOTO: Rajko Ristić