Jelena i Duško Tošić svet novine portal svet
Svet

June 21, 2024 19:30

By

Bilo je prilično nemilosrdno i surovo: Duško ipak zahvalan što se sve završilo, ovo posebno ističe

Detinjstvo Duška Tošića prate usponi i padovi

Pevačica Jelena Karleuša i nekadašnji fudbaler Duško Tošić bili su takoreći u braku 14 godina i imaju dve prelepe ćerke, Atinu i Niku, starateljstvo nad njima je pripalo pevačici, a sva zajednička imovina je prepisana na decu. Njihov brak je, kako se pisalo, odavno na klimavim nogama, a kako je diva nedavno rekla u toku su sporazumnog razvoda. Ipak, njih dvoje su za čitav svoj brak uradili mnoge lepe stvari zajedno dok detinjstvo Duška Tošića i nije bilo tako blistavo. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Duško Tošić je tokom svoje zavidne karijere zaradio mnogo, ali detinjstvo Duška Tošića kakvo god bilo sa ove distance, fudbaler nije mogao ni da pretpostavi gde će sve biti i šta će imati.

Detinjstvo Duška Tošića – Evo gde je odrastao fudbalski menadžer 

Naime, fudbaler je odrastao u Orlovatu, blizu Zrenjanina, a zbog teških životnih uslova tri godine je proveo u domu gde se školovao, ali i naporno trenirao.

Pročitajte Od javnosti očekujem likovanje i ispiranje usta – Estrada o krahu braka Jelene i Duška Tošića

– Moj Duško je bio nekoliko godina u internatu da bi se školovao i igrao fudbal, tamo je imao redovne obroke, što je za dete u razvoju vrlo važno. Sad je uspešan i mnogo smo ponosni na njega. Ostvario je svoj san. Živi u velikom gradu – rekao je Milorad Tošić, pokojni Duškov otac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Milorad je istakao i da je njemu i supruzi odlično u porodičnoj kući, a i da njihove unuke Atina i Nika obožavaju da dođu kod njih i da se igraju.

Detinjstvo Duška Tošića – Ambicija je bila jača od svega 

Duško je uvek bio ambiciozan, a fudbal je obožavao, trenirao je po ceo dan, a pošto u kući nisu imali televizor, često je znao i da se iskrade kako bi otišao kod komšija i gledao utakmice.

Pročitajte Od velike ljubavi do nerazrešene bračne drame – Ovako su Jelena i Duško izgledali na svom venčanju na Vidovdan pre 14 godina (foto)

– Tačno je da je Duško bio u našem domu. Živeo je na selu, a želeo je trenirati fudbal, roditelji su ga upisali kod nas. Redovno je odlazio kući kod svojih i oni su ga obilazili. Tada je naša ustanova imala deo za nezbrinutu decu, ali on je bio smešten u internatu. To je bilo davno, ali sećam se da je bio uporan i da je po ceo dan igrao fudbal na školskom terenu – rekao je svojevremeno jedan od Tošićevih profesora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dusko Tosic (@duskotosic)

Koliko je Duško zahvalan na svemu i human čovek, otkrila je i njegova, sada bivša, supruga Jelena Karleuša na gostovanju u jednoj emisiji.

Pročitajte Jelena Karleuša prekršila sudska pravila – Pogledajte u kakvom izdanju se pojavila pred sudijom

– Moj muž Duško, ispričao mi je, kada sam ja imala žestoke komentarisala Kiju, da prestanem i da je ne diram jer mu je mnogo pomogla. On mi je rekao: „Nemoj više da je diraš, zato što je njena majka kada sam bio mali i jako siromašan, davala meni ručak u restoranu gde je radila – bile su Jelenine iskrene reči.