Devojka Aleksandra Radojičića
Svet

January 16, 2023 15:05

By

Radojičić predstavlja devojku kao lepoticu, a sad su isplivale njene slike bez šminke FOTO

Devojka Aleksandra Radojičića bez šminke izašla u javnost

Glumac Aleksandar Radojičić već tri godine u skladnoj je vezi sa manekenkom Dunjom Radičević. A koliko uživaju u svojoj ljubavi može se videti i iz fotografija koje glumac redovno objvljuje na svom Instagram profilu. Na njima je manekenka uvek lepo obučena, našminkana… Međutim, sad ih je naš paparaco fotografisao na beogradskom aerodromu, pa imamo priliku da se uverimo kako devojka Aleksandra Radojičića zaista izgleda.

Pročitajte: Aleksandar Radojičić je posebno vezan za suprugu Andrije Miloševića, a evo i zbog čega

Rajko Raičević

Na iznenađenje svih koji misle da su poznate ličnosti lepe samo na Instagramu, zbog šminke, fotošopa i raznih filtera, imali smo priliku da se uverimo da je Dunja i bez grama šminke na licu prava lepotica.

Devojka Aleksandra Radojičića iz Pariza je doputovala ležerno obučena, bez šminke, naočara i bilo čega što bi skrivalo njenu prirodnu lepotu.

Pročitajte: Devojka Aleksandra Radojičića na fotografiji koja je napravila pometnju na Instagramu

Rajko Ristić

Podsećamo, Aleksandar je pre Dunje bio u vanbračnoj vezi sa Jelenom Melezović, sa kojom je dobio ćerku, kojoj je veoma privržen. Posle razlaza glumac se sa bivšom nevenčanom suprugom, na sudu, borio za starateljstvo nad ćerkom. Iako u javnost nije dospela informacija kako se na kraju sve završilo, poznto je da su Aleksandar i Jelena sada u dobrim odnosima, a na njegovom Instagram profilu često možemo videti i fotografije njihove ćerke kako uživa u vremenu provedenim s tatom.

 

 

 

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, INSTAGRAM