dalila i dejan napuštaju zadrugu
Star

17 новембра, 2021 23:00

Devojka Dejana Dragojevića otkriva! Dejan je bio PRIMORAN da oženi Dalilu!

Dejan Dragojević i dalje očajava u rijalitiju i ne može da dođe sebi od kada ga je Dalila javno šutnula i prevarila, a kako STAR saznaje, sve bi bilo drugačije da je od samog starta imao podršku najuže porodice.

Devojka Dejana Dragojevića otkrila pravu istinu!

Naime, redakciji Stara javila se Dejanova devojka iz Veternika sa kojom je bio pre nego što je ušao u Parove gde je i upoznao Dalilu i otkrila nam pravu istinu o Dragojevićima, Dejanovom sukobu s majkom i bratom, ali i razlog zašto je bio primoran da se oženi i preseli u Bosnu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

Dejan je mnogo dobar momak, bili smo zajedno pre nego što je on ušao u Parove i baš smo se voleli, bila je to prava mladalačka ljubav iz srednje škole – započinje devojka i nastavlja:

Raskinuli smo malo pre nego što će on ući u rijaliti, ali u miru i bez svađe. Shvatili smo oboje da nam veza ide u smeru braka i porodice jer smo već dugo bili zajedno, a kako ni on, ni ja nismo bili spremni za to, rešili smo da ostanemo samo prijatelji i tako je i bilo. Posle je on ubrzo ušao u rijaliti i baš me iznenadio jer to ne liči na njega. Inače je diskretan i povučen mladić, ali sam pomislila, pa OK, što da ne zaradi neki novac kad mu se već ukazala prilika – objašnjava devojka za Star i prelazi na stvar:

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dejan Dragojevic (@dejan_dragojevic_official_)

-Nakon tog rijalitija već je bio s Dalilom, oni su se smuvali unutra i nastavili vezu i napolju, a kako je ona iz Bosne, u planu su imali da žive u Veterniku kako ne bi bili udaljeni. To je i Dalili tada odgovaralo jer je imala nameru da bude što bliže Beogradu, pa su došli na ideju da podignu sprat na porodičnoj kući Dragojevića u Veterniku i da tu žive kao par. Nisu još planirali venčanje. Međutim, Dekijeva majka Biljana nije htela ni da čuje za to i mrtva hladna rekla je rođenom detetu da i ne pomišlja da tu diže sprat jer je ta kuća namenjena starijem sinu Davidu, a da su za njega odvojili plac u blizini i da tu gradi šta god hoće ako mu je već zapelo. To je Dekija mnogo pogodilo i zabolelo. Nije mogao da veruje šta čuje, ma uopšte nije očekivao da ga majka tako otkači. Naravno, Dalila se takođe uvredila i odmah je okrenula sve na svoju vodenicu. Sada kada vidim šta mu je uradila, verujem da je iskoristila tada situaciju da obrlati Dejana da se presele kod nje u Bosnu i da zauvek precrta najmilije i u tome je i uspela, ali i nije joj bilo teško jer joj je Biljana napravila odličnu uvertiru. Praktično je Deki bio primoran da se oženi jer je ipak rešio da se seli u drugu državu i tamo je hteo da se skući, a kako bi lakše dobio papire u Bosni, najlogičnije je bilo da se venčaju. Zato su se oni onako u žurbi i venčali, bez neke najave i proslave. Samo su tu bili kumovi i novinari. Da nije bilo tog sukoba oko kuće i placa, ne bi se on ni ženio i izbegao bi sve ovo što mu se sada dešava. Sad gledam sve ovo i ne mogu da verujem. On je u stvari žrtva svojih najmilijih, a zbog čega, zbog kuća i placeva… Stvarno mi ga je žao i nadam se da će sve brzo prevazići – završava devojka.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: STAR

FOTO: BOJAN VUKOVIĆ