Svet

16 Maja, 2022 09:03

Potez Đoletove devojke o kom bruje društvene mreže Dijani i Srđanu će najteže pasti

Devojka Đorđa Đokovića ovom rečenicom zbunila je sve društvenim mrežama

Devojka Đorđa Đokovića, atraktivna voditeljka Saška Veselinov, dobro je prihvaćena od većeg dela porodice i na prvi pogled, čini se da sve sjajno funkcioniše. Međutim, jedna Saškina objava začudila je sve njene pratioce koji su se odmah zapitali da li je u odnosu sa svekrom Srđanom ipak sve u redu.

Pročitajte: Saška jednim potezom dokazala da se mnogo razlikuje od Jelene: Šta će na ovo reći svekrva Dijana? (FOTO)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Djokovic (@djordjedjokovic95)

Devojka Đorđa Đokovića – Odnos sa svekrom pod znakom pitanja?

Atraktivna plavuša, koju prati veliki auditorijum zbunila je sve svoje pratioce „teškim rečima“ koje je indirektno uputila Srđanu. Naime, ona se snimala uz jednu od popularnih pesama, ali svi su primetili da je, uz stihove koje je pevušila sa žarom, napisala čudnu poruku.

Pročitajte: Saška i Jelena: Modni okršaj snajki porodice Đoković (FOTO)

– Bežite od tatinog sina – napisala je voditeljka, aludirajući verovatno na pesmu koju je u datom trenutku, u automobilu slušala.

Ipak, ova poruka može da se protumači na više načina, pa su mnogi pomislili da je upravo ova rečenica upućena njihovom sinu Đorđu s kojim je Saška u vezi te i da je možda došlo do neke svađe. S druge strane, drugi su pak pomislili da je sve idilično, za sada, u ljubavi Saške i Đorđa, a simpatična voditeljka je verovatno samo uživala u muzici i pesmi koja joj se dopada iako su mnogi spekulisali da će ova bezazlena rečenica najteže pasti Dijani i Srđanu.


Najnovije na portalu Lepota&Zdravlje

AUTOR: SVET

FOTO: Instagram / Instagram Printscreen