devojka viktora živojinovića
nova ljubav

25 Juna, 2022 20:00

Viktor Živojinović u vezi sa atraktivnom brinetom, evo šta Brena misli o novoj snajki

Devojka Viktora Živojinovića je ona

Viktor Živojinović, najmlađi sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića, je pre nekoliko meseci raskinuo sa šminkerkom Sandrom Miljaković, potom se pričalo da je u vezi sa mladom pevačicom Lenom Čolak, a sada smo u njegovom naručju videli jednu zgodnu brinetu.

Devojka Viktora Živojinovića upoznala Brenu?

Naime, Brenin sin je na svom Instagramu objavio snimak koji je nastao u pauzi tokom splavarenja. Identitet nove devojke Viktora Živojinovića još uvek ne znamo, ne vidimo joj lice, ali jedno je sigurno – sa Viktorom deli strast prema avanturama u prirodi. I zaljubljeni su do ušiju. Ipak, mnoge je zanimalo i da li je Brena upoznala novu snajku i kako se slaže sa njom.

Pročitajte: Viktor Živojinović ljut na Lepu Brenu! Majka ga potpuno izludela!

Devojka Viktora Živojinovića

Instagram

– Supruga i ja pratimo Živojinoviće na Instagramu, videli smo snimak koji je Viktor objavio. Nismo pitali Brenu da li je upoznala novu snajku, ali ne vidim zbog čega je ne bi volela sve i da ju je upoznala? Brena je divna žena, podržava svoje sinove i njihove izbore. Iznese ona svoje mišljenje, ali daleko od toga da se meša ili da određuje ko će sa kim da bude. Njoj je najvažnije da joj deca budu srećna – kaže komšija Živojinovića.

FOTO: Rajko Ristić