Dijeta Lepe Brene svet portal svet
Svet

June 5, 2024 11:46

By

Smršajte bez gladovanja, Brena otkriva kako: Tajna je u načinu pripreme hrane, ali postoji još jedna caka

Dijeta Lepe Brene nije teška, a daje odlične rezultate

Folk diva Lepa Brena decenijama je na muzičkoj sceni i za svo to vreme važi za najzgodniju ženu iz javnog života. Iako priznaje da nije uvek vodila mnogo računa o svojoj ishrani, zbog čega se u jednom trenutku i ugojila pa je morala na dijetu, pevačica priznaje da su ona i Boba poslednjih godina poveli više računa o tome kako se hrane.

Dijeta Lepe Brene koju je počela da primenjuje je savršena, zdrava, daje odlične rezultate, a uz nju niste gladni.

Dijeta Lepe Brene svet portal svet

Ata images

Dijeta Lepe Brene efikasnija je nego bilo koja druga

Za početak, Brena je iz ishrane izbacila slatkiše i počela da priprema hranu bez kapi ulja.

– Svaki dan pijem mnogo vode, meditiram i vežbam. Ako mogu ja u 61. godini da budem aktivna, onda mogu svi. Kada sam na putovanjima, trudim se da odem na plažu ili bazen i da plivam. Najbitnije je da čovek ne zapostavi telo, treba da ga pokrećemo svakodnevno – pričala je svojevremeno pevačica.

Dijeta Lepe Brene svet portal svet

ATA images

Ipak, kako težina može često da varira tako se i Lepa Brena u jednom trenutku suočila sa viškom kilograma. Imala je čak 17 kilograma viška, ali je uspela da smrša za 6 meseci i povrati liniju.

Kako mršavljenje iziskuje određeni način ishrane, pevačica je pronašla svoj recept uspeha u gubljenju kilograma.

Pročitajte Nikada je ne biste prepoznali – Lepa Brena sa tamnom kosom potpuno drugačija, svi kažu da liči na ovu svetsku zvezdu 

– Ujutru sam obično jela jedno ili dva jajeta. Gledala sam da to budu organska jaja. Za ručak je obično bila nekakva posna supa bez masnoće i rezanaca. U stvari to je bila voda u kojoj se samo barilo povrće, a ne kuvalo do besvesti, pa da ne dobijete niti jedan vitamin iz cele priče. Tu je obavezno bilo i neko meso, koje je bilo na grilu ili je bilo kuvano. Za večeru je to bio komad ribe ili mesa, uz salatu – rekla je svojevremeno Brena za Blic ženu.

Dijeta Lepe Brene svet portal svet

Rajko Ristić

Uz ishranu, pevačica je počela i da trenira i da se bavi fizičkom aktivnošću. Kako kaže, redovno trenira i bitno joj je da se dobro oseća, a ne nužno da izgleda dobro. Da je zdrav način života zarazan govori i činjenica da je Lepa Brena definiitvno iskorenila neke navike.

–Nezdrave namirnice za mene su prošlost. Masni proizvodi ne dolaze u obzir! Ne jedem ni torte ni kolače i mnogo se bolje osećam. Sve što spremam kuvam na vodi, bez kapi ulja. Uspela sam i Bobu da ‘navučem’ na zdravu hranu. Sada se i njemu to dopada – rekla je ranije folk diva.

AUTOR: SVET

FOTO: RAJKO RISTIĆ, ATA IMAGES