Brat Marije Šerifović
Star

April 13, 2022 19:00

By

Trik za brzo mršavljenje: Marija Šerifović se osušila, a evo u čemu je tajna

Dijeta Marije Šerifović više nije tajna

Popularna pevačica Marija Šerifović otkrila je da je smršala tri kilograma za jako kratko vreme i oktirva da je za sve to bio okidač – stres. Marija je mnogo radila u poslednje vreme pa ističe da je to jedan od načina, nažalost nezdravih, pomoću kojih je uspela da se steše…

Pročitajte: Saša Popović uz pomoć ove dijete za 15 dana smrša 5 kilograma, a jede sve

– Stala sam na vagu pred prvi koncert, a zatim sam se opet merila posle pet dana. Videla sam da imam tri kilograma manje. Bila sam u šoku, nikad ranije nisam tako brzo smršala – kaže Marija i dodaje da je stres bio presudan faktor za gubitak kilograma:

– Bila sam izložena neviđenom stresu! Ništa nisam mogla da jedem, preskakala sam većinu obroka. Za doručak sam jela samo jaja ili jogurt sa tostom. Preko dana sam bila na probama, pa nisam ni stizala da ručam. Tek uveče bih pojela losos, brancin ili biftek… I tako pet dana – ističe ona.

Pročitajte: Marija Šerifović više nije mogla da gleda pijanog oca! Naterao ju je da uradi ono što nije želela!

Dijeta Marije Šerifović – Presrećna zbog gubitka kilograma ali postoji jedan problem

Marija se zbog nove figure našla u novom problemu – sva garderoba joj je preko noći postala velika.

Kada sam otišla da probam odelo za poslednji koncert u Beogradu, bilo mi je ogromno! Šnajderka je ponovo izmerila sve moje obline i ispostavilo se da su mi obim stomaka, struka i nogu manji za četiri i pet centimetara, što je fantastično. Uvek sam srećna kada smršam – priča pop zvezda, koja je već dve godine na posebnom režimu ishrane pomoću kog održava liniju.

Iz ishrane je morala da izbaci slatkiše i testeninu, ali ponekad ne može da izdrži bez grickalica koje su loši ugljeni hidrati.

– Stalno sam gladna! Ma, gladne su mi i duša i oči! Dešava mi se da usred noći ogladnim, pa otvaram frižider samo da nađem nešto interesantno, šta god da ima… Nekad se i uzdržim, ali ne uvek – iskrena je jedina naša evrovizijska pobednica.

Pročitajte: Bilo je frke, zvali su i insistirali! Marija Šerifović progovorila o problemu sa Oliverom Balašević

Dijeta Marije Šerifović – Jelovnik uz pomoć kog je drastično smršala

Iako je veliki gurman, Marija ne voli da priprema hranu, već je za to zadužena njena majka, Verica Šerifović koja je inače, vrsna kuvarica…

– Verica kuva, ja ne! Zabranila sam joj da sprema hranu kod mene, jer mi onda cela kuća smrdi na luk. Rekla sam joj: “Idi u drugi stan, skuvaj, pa se vrati”. Volim da jedem sarmu, prebranac, čorbu, musaku… Ali kad majka krene da dinsta luk, doživim nervni slom! Zato, nema više kuvanja u mojoj kući – izričita je Šerifovićeva.

Jelovnik Marije Šerifović glasi ovako:

DORUČAK: Palenta ili ovsena kaša sa voćem

RUČAK: Losos ili pljeskavica od junećeg mesa

VEČERA: Cezar salata ili jogurt sa čija semenkama

AUTOR: STAR

FOTO: Rajko Ristić / Ivan Vučićević