Dijeta Slobode Mićalović svet portal svet
Svet

June 18, 2024 17:00

By

Uz dijetu Slobode Mićalović zagarantovano ćete biti fit: Jedna namirnica je ključna

Dijeta Slobode Mićalović je garantovano efikasna

Glumica Sloboda Mićalović veoma vodi računa o svom izgledu, kako o licu, tako i o telu koje je oduvek bilo u top formi. Dijeta Slobode Mićalović tj. njena ishrana su zaslužni što glumica u četrdeset i trećoj godini izgleda kao da ima 20 i neku.

Dijeta Slobode Mićalović svet portal svet

Ata images

Dijeta Slobode Mićalović je veoma jednostavna

Redovno bavljenje sportom, aktivan život, ali i specijalan način ishrane učinili su da glumica nema ni gram viška.

Iako zbog specifičnog posla nema uvek vremena za ručak s porodicom, Sloboda sa sobom nosi obroke za poneti, koje za nju priprema jedna nutricionsitkinja iz Novog Sada.

Dijeta Slobode Mićalović svet portal svet

Instagram

Kada je reč o fizičkoj aktivnosti, vežba tri puta nedeljno sa ličnim trenerom, a ima svoju rutinu i kada je o ishrani reč.

– Hranim se zdravo, ali nikada ne idem u krajnost. U mom meniju je baš sve zastupljeno i povremeno sebi dam slobodu da pojedem nešto slatko. Vremenom sam naučila da količina mora biti manja nego što bih želela, zato što sam sklona gojenju, ali sada sam već navikla da uvek malo ostanem gladna na kraju obroka – otkrila je Sloboda Mićalović.

Pročitajte Ni Sloboda nije odolela čarima plastične hirurgije – Estetski hirurg otkrio kakve je sve korekcije imala glumica 

Ključni sastojak u obrocima za poneti koje Sloboda konzumira je brezina voda.

– Brezina voda je jedinstvena, prirodno čista voda koja nastaje istakanjem iz stabla breze u rano proleće.

Dijeta Slobode Mićalović svet portal svet

Ata images

– Jedan je od retkih fitoproizvoda koji istovremeno stimulišu oba organa koji pročišćavaju telo: jetru i bubrege. Brezina voda је dar prirode za detoksikaciju, ubrzavanje metabolizma i čišćenje kože.

Ona čisti i oporavlja organizam, osvežava i krepi – jedan je od korisnih saveta koji se može pročitati na Instagram profilu kompanije koja Slobodi isporučuje obroke

AUTOR: SVET

IZVOR: HELLO!, SRBIJA DANAS

FOTO: ATA IMAGES, INSTAGRAM