Nova devojka Zvezdana Slavnića
Svet

27 маја, 2023 12:30

By

Anđela i Zvezdan hitno diskvalifikovani iz Zadruge: Strašne scene prethodile izbacivanju VIDEO

Diskvalifikovani Anđela i Zvezdan iz Zadruge

Pre nekoliko dana Željko Mitrović objavio je da će se ovogodišnja sezona rijalitija „Zadruga“ završiti ranije nego što je očekivano. Superfinale najgledanijeg tv formata biće održano 8. juna, a stanovnici Bele kuće su sa oduševljenjem prihvatili vest o skorašnjem izlasku. Jedini koji se bunio i bio začuđen ovom činjenicom jeste Zvezdan Slavnić.

Pročitajte: Sve je spremno za Anđelino i Zvezdanovo venčanje – Moka Slavnić otkrio sve detalje

Diskvalifikovani Anđela i Zvezdan

ATA images

Sin Moke Slavnića zasigurno je obeležio ovu sezonu rijalitija po svojim emotivnim vezama. Naime, kao što je već poznato on je prevario nevenčanu suprugu Anu sa mlađanom Crnogorkom Anđelom Đuričić da bi nedavno uplovio u kratkotrajnu romansu sa Majom Marinković. Turbulentan odnos Anđele i Zvezdana punio je novinske stupce i portale, a sinoć je sve kulminiralo.

Pročitajte: Očevo srce ovo neće izdržati – Nakon pomirenja sa Zvezdanom, Anđelini roditelji zvanično se odrekli ćerke

Diskvalifikovani Anđela i Zvezdan

Youtube printscreen

Još jedna u nizu teških svađa dogodila se noćas gde je Đuričićeva prvi put pokazala zube svom starijem dečku što je njega izbacilo iz takta pa je pomahnitao. Tokom noći Zvezdan je imao razgovor i sa bivšom partnerkom Anom koja je pokušavala da mu objasni da ga Crnogorka truje i okreće protiv svih.

Pročitajte: Potez očajnice – Zvezdan ostavio Anđelu, ona moli drvo da je diskvalifikuje jer ne može da živi bez njega

Diskvalifikovani Anđela i Zvezdan

Youtube printscreen

Ipak izgleda da najteže scene gledaoci nisu imali prilike da vide, a ono što je jutros sačekalo njihove cimere bilo je najblaže rečeno, šokantno. Naime, stigla je vest da su diskvalifikovani Anđela i Zvezdan.

– Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da su Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su diskvalifikovani iz “Zadruge“ i ovim će po ugovoru koji su potpisali snositi kaznu od 50 hiljada evra – pročitala je Palčica.

Najnovije na portalu Marie Claire

AUTOR: SVET

FOTO: Youtube printscreen